2777
2789
عنوان

شمام شنیدین یه چیز مسخره مدشده!!؟😵کک و مک

| مشاهده متن کامل بحث + 2516 بازدید | 87 پست
واقعا.مثلا ما ک چشممون اکثرا مشکی و قهوه ایه تیره است ولی اونا رنگی .بعد ما میایم لنز میذاریم.یه جای ...

دقیقا همینطوره عموم سه تا پسر داره تو هلند زندگی میکنه یکی از پسراش چشم ابرو مشکی و چهره شرقی داره میگفت اونجا عاشق چهره این پسرم هستن بچه بود خیلیا ازش عکس میگرفتن ولی اون پسراش که بوره عادی بوده ولی نمیرفتن خودکشی کنن نصفه مردمشون خودشونو مشکی کنن که 

اصلا بنظرم انقدر که مردم ما درگیر مد اونوریا میشن مردم خودشون نیستن

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینطوره عموم سه تا پسر داره تو هلند زندگی میکنه یکی از پسراش چشم ابرو مشکی و چهره شرقی داره م ...

واقعا .اونا خیلی چهره شرقی رو دوس دارن ولی خودشون رو هم قبول دارن و اعتماد ب نفس

وای اره منم دارم خیلی ناراحتم جلو شوهرم اعتماد به نفسم کم میشه.ولی اگرم مد شه چیزی ک زشته زشته دیگه ...

من هرچی کرم و سرم استفاده کدم نمیره لامصب به نظرت میکرو لیدلینگ چطوره یکی بهم پیسنهاد داه نمیدونم تاثیر داره یا نه

من هرچی کرم و سرم استفاده کدم نمیره لامصب به نظرت میکرو لیدلینگ چطوره یکی بهم پیسنهاد داه نمیدونم تا ...

نمیدونم فعلا لصلا در موردش تحقیق نکردم و اطلاعات ندارم فقط میدونم لیزر میکنن.

الان9ماه از زایمانم میگذره تاحالا نرفتمو تنبلیم میشه.

اینکه زن پرنس ویلیام شداسمش چی بود

ازاون به بعد مد شد

هی عکسشوگذاشتن گفتن دخترای ایرانی بادبگیرین کک ومکشو شب عروسیش باکلی کرم نپوشونده😆

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
تتو که خیلی بده از مد میفته اما تتو پاک کردنش سخته

اوهوم

خیلیم زشت میشن

نمیدونم فازشون چیه

تازه داره کم کم دوباره ابرو نازک مد میشه

ی عکس از ریحانا جدیدا اومده ابروهاش اندازه نخن

پیش بینی شده کم کم مد میشه

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 
کک و مک مسخرس به نظر شما؟ حالا مد شدنش رو کار ندارم

خود کک ومک مسخره نیس. ولی اینکه یکی خودش  بخاد همینجوری صورتشو کک ومک بندازه کارش مسخره س. 

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
اوهوم خیلیم زشت میشن نمیدونم فازشون چیه تازه داره کم کم دوباره ابرو نازک مد میشه ی عکس از ریحانا ...

وای به من که اصلا نمیاد دیدم اونو خیلی زشت شده بود

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد