2777
2789
عنوان

شمام شنیدین یه چیز مسخره مدشده!!؟😵کک و مک

| مشاهده متن کامل بحث + 2516 بازدید | 87 پست
منم چندتا کوچولو دارم واقعا چیش زیباس!!! با اینکه خیلی کمرنگن ولی ازشون بدم میاد

من ميگفتم باهاشون حرف ميزنم نبرشون

الان حس ميكنم داره زياد ميسا

قضاوت فقط کار خداست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چندتا کوچولو دارم واقعا چیش زیباس!!! با اینکه خیلی کمرنگن ولی ازشون بدم میاد

من که کک و مکام رو دوس دارم  اخه مال هرکسی نیست کسایی ک از بچگی داشتن مال اینه ک خیلی پوستشون سفیده

^_^

هر چیزی که مد میشه بر اساس ژن و ظاهر اروپایی ها و غربیاس که خودشونو بهترین جا بندازن اونوقت مردم خود کم بین ما هم فکر میکنن اونجور نباشن بی کلاسن 

دیگه حداقل تو این مورد ما خودمون ی پا مدیم‌با صورتای صافو پوستای زیبا تاسف آوره

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

من میگم یکی نیست بگه شما چرا فکر میکنین این پس باید مد بشه چون چهره خارجیا اینجورین .بابا اونا خودشون اینجورین ذاتا.نذاشتن ک عمدا.

ولی اونایی ک ندارن ک نباید ازین چیزا اضافه کنن .عین اینکه طرح تبخال بکشن بالای لبشون!!!

مگه یادتون نیست یه زمانی خال پشت لب مد شده بود زنا با مداد ابرو برا خودشون خال میزاشتن🤣😂

من خال رو لب دارم ☺شوهرم همیشه واسم میخوند اوایل  من به خال لبت ای دوست گرفتار شدم  

هر چیزی که مد میشه بر اساس ژن و ظاهر اروپایی ها و غربیاس که خودشونو بهترین جا بندازن اونوقت مردم خود ...

واقعا.مثلا ما ک چشممون اکثرا مشکی و قهوه ایه تیره است ولی اونا رنگی .بعد ما میایم لنز میذاریم.یه جایی شنیده بودم ک برعکس اونا مشکی و تیره دوست دارن ولی نمیان لنز بزنن مثل ماشن  اعتماد به نفس دارن هرچی باشن