2777
2789

سلام دوستان 

من یه دختر 7ماهه دارم و هفته ای چهار روز میرم سر کار 

روزایی که تعطیلم خیلی احساس آرامش دارم ولی روزایی که کلاس دارم از اول صبحش استرس دارم دخترمم مادرم نگه میداره بعدکلاسم خسته میشم و کارای خونه و بچه داری کلی خستم میکنه ولی چند وقته تو این فکرم که کارم رو ول کنم ولی میترسم. 

اینم بگم من درآمدم زیاد نیست اونقدری هست که واسه خودم استقلال مالی داشته باشم به همسرمم میگم ول کنم میگه نه کارت که زیاد نیست زیاد به بچه لطمه نمیزنه !!در صورتیکه اصلا تو کار خونه و بچه کمکم نمیکنه و من احساس میکنم شبیه پیرزنا شدم روزای تعطیلم دوس دارم بخوابم نمیدونم چیکار کنم میشه راهنماییم کنید؟میترسم کاررو ول کنم از اینکه بی هدف بشه زندگیم افسرده شم

تا حالا یه کتاب رو دوبار خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟داستان تغییر کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چند وقت پیش شغلمو رها کردم.. ولی واقعیتش ته ته قلبم پشیمونم.. به این فکر کن که سختی ها میگذره و وقتی بچه ات بزرگ میشه ی کار با کلی سابقه داری.. البته خب به نوع کارتون هم بستگی داره

در مقابل سختی ها هم چون جزیره ای باش که دریا هم با تمام قدرت و عظمتش نمی تواند سر اورا زیر آب کند

منم کارو ول کردم تا 6 ماه افسردگی داشتم . الانم حسرت خانومایی رو میخورم که سر کار میرن . البته روحیات آدمها با هم فرق داره . من که الان تو خونه هستم خیلی احساس پوچی و بی مصرف بودن میکنم 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸

این خیلی خوبه که مامانتون بچه رو نگه میداره...منم بچه دارم ولی باید مهد بذارم.

بالاخره هرکه را طاووس خواهد جورهندوستان کشد

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

حقیقتا منم مشکل شما رو داشتم . الان فکر می کنم  بهتر بود در موقعی که بچه  ها کوچک اند خونه باشیم . شغل دولتی که نیست که بگی حیفه. واقعا اصل زندگی رو برا چندرغاز گذاشتیم . 

منم پسرم یه سالشه 

با وجود اینکه همسرم راضی نیست امسال میرم سرکار

چون حس میکنم نرم افسرده میشم ک بی پول بچمم میدم مادرم

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷

کارتو ول نکن، چند وقت دیگه بچه بزرگ‌تر بشه کارش کمتر میشه، تو شاید دیگه نتونی کار مناسب پیدا کنی

اصلا اینکه مادرا میگن به خاطر بچه درس نخوندیم، کار نکردیم و... اشتباه چون بچه خودشو با شرایط شما وفق میده

به نظرم واسه اینکه خسته نشی واسه کار خونه برنامه ریزی داشته باش و هر روز یه کاری بکن نزار کارا رو هم انباشته بشه

مثلا یه روز لباس بشور و اتو کن

یه روز گردگیری و جارو

یه روز سرویس بشور و تمیز کن و...

دستمو ول نکن🤲🏻

نه عزیزم خدا رو شکر کن برو با یکم برنامه ریزی درست میشه من شوهرم نذاشت برم الان دو ساله دارم دیوونه میشم تو خونه کار میکنم اما مثل کار بیرون نمیشه 

به آرزوهام قول رسیدن دادم.😄 من لایق بهترینام😄