2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله بحق امام رضا دلش اروم بشه چیشده مگه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

انشالله ب حق امام محمد باقر داداشت آرامش بگیره.میشه بپرسم چشه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

افتاده تو دام اعتیاد افسردگی شدید گرفته دوروز پیش از بالای در اتاقش دیدیم داره پارچه می بنده به پنکه خودشو بکشه تا امروز همش یکی باهاش بود کاری دست خودش نده امروز مجبور شدیم به زور ببریمش ترکش بدن دلم داره میترکه تورو خدا براش دعا کنید تورو خداااا

افتاده تو دام اعتیاد افسردگی شدید گرفته دوروز پیش از بالای در اتاقش دیدیم داره پارچه می بنده به پنکه ...

چشم دعا میکنم براش ان شالله از شر اعتیاد خلاص شه و همیشه پاک و خوشبخت باشه

بردینش کمپ؟

صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین
چشم دعا میکنم براش ان شالله از شر اعتیاد خلاص شه و همیشه پاک و خوشبخت باشه بردینش کمپ؟

آره تقلامی کرد نره ولی یه صدا هم ازش در نیومد خیلی نا امیده از خودش خسته ست فقط‌میخواد نباشه به پوچی مطلق رسیده 

آره تقلامی کرد نره ولی یه صدا هم ازش در نیومد خیلی نا امیده از خودش خسته ست فقط‌میخواد نباشه به پوچی ...

ان شالله ترک میکنه و زندگیش خوبه خوب میشه

صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین
میترسم ازمون کینه به دل بگیره خودشو بکشه 

خدا نکنه عزیزم

فقط زود از کمپ بیرونش نیارین بزارین خوب ترک کنه

و بعد بیرون اومدنش هم کنترلش کنین نزارین تنها بمونه مواظبش باشین ان شالله که ترک میکنه