من اینجوری میزارم خوب میشه.
خیار (گلخونه ای نباشه) ۱ کیلو
نمک ۳ ق غذاخوری
سیر ۴ حبه
فلفل به تعداد دلخواه
نعناع، ترخون و جعفری
اگه خشک میریزید، از هر کدوم یه قاشق کوچولو.
اگه تازه شو میریزید از هرکدوم دو یا سه ساقه.
آب به مقدار لازم که ظرفتون رو پر کنه.
اول همه چی رو میریزم تو شیشه. مرتب و با حوصله.
بعد آب و نمک رو قاطی میکنم و میزارمرو گاز تا جوش بیاد.دوتا جوش که زد، همونطوری دااااغ میریزم تو شیشه، روی موادم. بعد درشو پلاستیک میزارم اول و بعد محکمش میکنم. تا یه هفته دست نمیزنم بهش و میزارم بیرون یخچال بمونه. بعد از یک هفته میزارم تو یخچال و استفاده میکنم.البته هرچی بیشتر بمونه بهتر جا میفته.