2777
2789

من اینجوری میزارم خوب میشه.

خیار (گلخونه ای نباشه) ۱ کیلو

نمک ۳ ق غذاخوری

سیر ۴ حبه

فلفل به تعداد دلخواه

نعناع، ترخون و جعفری

اگه خشک میریزید، از هر کدوم یه قاشق کوچولو.

اگه تازه شو میریزید از هرکدوم دو یا سه ساقه.

آب به مقدار لازم که ظرفتون رو پر کنه.

اول همه چی رو میریزم تو شیشه. مرتب و با حوصله.

بعد آب و نمک رو قاطی میکنم و میزارم‌رو گاز تا جوش بیاد.دوتا جوش که زد، همونطوری دااااغ میریزم تو شیشه، روی موادم. بعد درشو پلاستیک میزارم اول و بعد محکمش میکنم. تا یه هفته دست نمیزنم بهش و میزارم بیرون یخچال بمونه. بعد از یک هفته میزارم تو یخچال و استفاده میکنم.البته هرچی بیشتر بمونه بهتر جا میفته.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گل دختر ...اینو من عمه ام خدابیامرز یاد گرفتم عالی بود .... نمک آب و یه لیوان سرکه ریحون ...گشنیز ...سیاهدونه ....نمک واب و سرکه (نصف لیوان)رو باهم سر می زاری ....وقتی جوش اومد خیار و سبزی ها رو سیاهدونه رو توش می ریزی ....بعد ۳۰ ثانیه خاموش می کنه ....همینطور می زاری تا سرد بشه ....بعد داخل شیشه های خالی کشک ...سرش رو می بندی می زاری داخل یخچال بعد یک هفته نوش جونت ....من الان ۲۰ ساله اینطوری درست می کنم ...راستی می تونی کلم قرمز رو همین روش درست کنی ولی نسبت سرکه اش یه ذره بیشتر باشه ...تاترشیش به دهن بیاد 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
سلام گل دختر ...اینو من عمه ام خدابیامرز یاد گرفتم عالی بود .... نمک آب و یه لیوان سرکه ریحون ...گشن ...

سلام عزیزم 

خدا رحمت کنه عمه شما رو

ممنون لطف کردی

به رحمت خدا بی اندازه امیدوارم
سلام عزیزم  خدا رحمت کنه عمه شما رو ممنون لطف کردی

فدای گل دخترم 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

خیار رو ریز انتخاب کنید که تو شیشه نوشابه جا بشن 

نصف خیاررا رو سوراخ کنید بین شون سیرو برگ انگور و فلفل سالم پونه نعنا بزارید نیمه دیگه هم بریزید. تو یه پارچ آب چهار پیمانه نمک برگزین کمی باید آب شور باشه اضافه کنید تا 6 ماه می مونه تضمینی هست 

فقط خیاراتون درختی نباشن

سلام گل دختر ...اینو من عمه ام خدابیامرز یاد گرفتم عالی بود .... نمک آب و یه لیوان سرکه ریحون ...گشن ...

اندازه هاش خيلي مهمه، مثلا براي يك كيلو خيار، چقدر نمك و سركه لازمه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
اندازه هاش خيلي مهمه، مثلا براي يك كيلو خيار، چقدر نمك و سركه لازمه

عزیز دلم اصولاچشمیه مثلا یک کیلو خیار من یک  پارچ آب می ریزم۲۰۰ گرم نمک ...اگه کم نمک دوست دارید کمتر بریزید ...نصف لیوان سرکه 

عزیز دلم اصولاچشمیه مثلا یک کیلو خیار من یک  پارچ آب می ریزم۲۰۰ گرم نمک ...اگه کم نمک دوست داری ...

ممنونم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
ممنونم

فدای گلرخم