2777
2789
عنوان

صندلی داغ با سحر

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 50 پست
استارتر شما عاشق شدین

بله... 

من فکر میکنم لازمه بلوغ عاطفی و احساسی همه اینه که انواع احساسات رو تجربه و درک کنن. 

مثل ترس،شادی،غم،عشق! 

البته که عشق لایه های مختلفی داره و چیزی کن من تجربه ش کردم قطعا اون عشق اساطیری نبوده و تنها یه هیجان قشنگ بوده... ولی خب تو سنین مختلف این حس رو داشتم و کاملا درک کردم این بحث لایه ای بودن رو که تو هر سن چقدر متفاوت بوده از هم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیروی بود که هیچوقت غمگین نمی شدم  شده تا حالا از زندگی سیر بشی

اره همه ممکنه یه روز ببرن... منم همینجورم. 

ولی من متاسفانه یا خوشبختانه یه اخلاقی دارم که به شددددددت رو مخ خودمه و اونم اینه که بسیااااااااااااار زیاد مثبت اندیش م و امیدوار به اینده. یعنی یه روزایی بوده که هییییییچ کس نمیتونسته اون شرایط رو تاب بیاره ولی من ته قلبم فکر میکرد که روزای خوب میاد 😁💙🌿😌

چون چیز دیگ قبول نمیشد😂😂😂 چجوری با اینجا آشنا شدی؟

من یه سال یا بیشتر خواننده خاموش بودم. یادمه یه مسئله ای مربوط به زنان رو سرچ کردم یکی از مواردی که برام اومد از نی نی سایت بود. بعد خوشم اومد از فضای تبادل نظرات ش و بعدم ک عضو شدم