2777
2789

من ۱۹ هفتمه 

و الان چند روزه بعد از ظهر ها ساعت ۵:۳۰ یا ۶ یه دفعه بی حال میشم و بدن درد میگیرم مثل حالت سرما خوردگی هست آدم بدنش درد میگیره و باد بهش میخوره اذیت میشه، و اشتهام کم میشه، و صبح ها حالم خوب میشه کاملا!!! 

البته از اول بارداری هم صبح ها خوب بودم بعد از ظهر ها اشتهام کم میشد ولی الان بدن درد میگیرم!

کسی اینجوری شده تو بارداری؟

میدانم خدایم ، همان لحظه هایی که عقلم و دنیا میگوید محال است!!! این محال ها را خودت ممکن میکنی💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من علایم اولیه اولیه بارداریم بی حالی و بدن درد بود     البته نه در ۱۹ هفتگی     ...

مخ عزیزم تست تحمل قند و دادم خوب بود

میدانم خدایم ، همان لحظه هایی که عقلم و دنیا میگوید محال است!!! این محال ها را خودت ممکن میکنی💙
بچت چیه

یه بار گفتن پسر بعد گفتن پاشو باز نمیکنه فکر کنم دختره! بعد دوباره دکتر خودم گفت پسر😐 خودمم هنوز نفهمیدم بالاخره 

من ۳ ماه اول خیلی بی حال میشدم الان تاحدودی بهتر شدم. ولی بدن درد فک نکنم ربطی داشته باشه. شاید بدنت ...

انگار تب داشته باشم استخون درد میگیرم حتی اب سرد بهم میخوره درد میگیره بدنم ولی صبح خوب میشه

منم یازده هفته ام امروز این مدلی شدم مدام سرگیجه دارم  

نی نیتون معلوم نشده؟

انگار تب داشته باشم استخون درد میگیرم حتی اب سرد بهم میخوره درد میگیره بدنم ولی صبح خوب میشه

سعی کن بیشتر خودتو تقویت کنی و در حد توانت غذاهای مقوی بخور. منم زود بدن درد میگیرم با آب سرد یا کارای خونه. خودم میدونم علتش ضعیف شدن بدنمه. چون نمیتونم خوب غذا بخورم و اشتها ندارم.

نه هنوز زوده که از الان  هنوز ان تی هم نرفتم

ایشالا سالم باشه عزیزم

سعی کن بیشتر خودتو تقویت کنی و در حد توانت غذاهای مقوی بخور. منم زود بدن درد میگیرم با آب سرد یا کار ...

درست میگی فکر کنم بی اشتها شدم ضعیف شدم 

مرسی عزیزم