2777
2789

خانماي با تجربه ميشه بگين واسه اينكه زود باردار بشم چيكار كنم؟ چي بخورم؟ آيا خوردن اسيد فوليك تو بارداري تاثير داره؟ من الان چند ماهه اقدامم ولي حامله نميشم ٢٦ سالمه. لطفا كمكم كنيييييييد

من یه عالمه دارم ویتامین میخورم هم شوهرم  ...امیدوارم نتیجه بده

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید اون بالایی بخواد

اگه بخواد چی میشه

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

منکه اسید فولیک نخوردم ماه اولم حامله شدم ب اسیدفولیک نیست سعی کن دوهفته جلوتر قرص مصرف نکنی روز لقاح مهمه موز زیادبخورید هم خودت هم همسرت سنت چقدره گلم؟

همه چیزدرست میشه دقیقا 32 ام این ماه ساعت 25

تا میتونید مواد غذایی گرم و مقوی بخورید که رحم گرم باشه و اسپرم تقویت بشه. موز انبه آووکادو مغز پسته و‌ فندق عالیه مویز عالیه انجیر الان فصلش هست عالیه و‌خربزه و طالبی و انگور. کلا الان فصل مناسبی هست برای لقاح چون خیلی میوهای خوب تو بازارن. توی پریودیت از روز اول تا آخرین روز هر روز ۵،۶ تا خرما دارچین بزنم بهش بخور و چایی زعفرون بخور هم خودت هم شوهرت. روز تخمک گذاری رو با کیت پیدا کن که راحتر حامله بشی. چک کن عفونت نداشته باشی برو دکتر چون مانع از بارداری میشه. سیگار و قلیون هم همینطور مانع میشه به تعویق میندازه

تحت نظر پزشک مکمل هاتو مصرف کن وسعی کن بری مسافرت تا روحیتون عوض بشه وشرمنده😳😑☺( اگه تونستین اونجاااا اقدام کنین تو مسافرت  حال وهوای آدم خیییلییی عوض میشه واز استرس هم خبری نیست😊)

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤