2777
2789
عنوان

إظهار نظر كاربراي جديد و قديم

186 بازدید | 23 پست

سلام دوستاي گلم . من چند سال خواننده ي خاموش سايت بودم . البته چند بار تلاش كردم عضو بشم اما موفق نشدم ديگه بيخيال شدم تا چند ماه قبل كه موفق شدم .

تايپيكهاي قبل رو كه ميخونم سرشار از مهربوني ، همدردي و أدب هستن اما ميبينم تايپيكهايي كه الان زده ميشه هميشه يك عده هستن كه استارتر رو ترور شخصيتي ميكنن و كلاً طرف رو پشيمون ميكنن از اينكه درد دل كرده . بياييم  مثل قبل خيرخواه همديگه باشيم . خواهشاً اگه ميتونيم  با كلامتون دردي رو كم كنيم كه عاليه  اما اگه نميتونيم با بحث و دعوا و پرخاشگري لطفاً جو تايپيك ها رو متشنج نكنيم . 

كاش ميشد به گذشته برگشت خيلي كارها رو بايد انجام ميدادم 

آخه قدیم استارترها طلبکار نبودن موضوعات سرکاری و خاله زنکی هم این همه نبوده

جو محترمانه و مفید بوده.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی الان مثل قدیمه که اینجا مثل قدیم باشه

انقدر مردم درگیر مشکلات شدن همه اعصابا داغونه

بعدشم به نظر قدیم سن کاربرا انقدر پایین نبود

الان همه بچه مدرسه ای ها هم اینجا میان

چی مثل قدیمه که کاربرا مثل قدیم باشن؟

اینجا جنگه متوهمین همه چی دانه با بقیه😏دوستان سن پایینم ک نگم برات

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
آخه قدیم استارترها طلبکار نبودن موضوعات سرکاری و خاله زنکی هم این همه نبوده جو محترمانه و مفید بوده ...

حق. با شماست عزيزم اما ما ميتونيم تايپيكهايي كه از نظرتون جالب. نيست. شركت  نكنيم . سركاري ها هم گناهش گردن صاحبش . من و شما اگه بتونيم راهنمايي ميكنيم بخاطر انسانيت نه چيز ديگه 

حق. با شماست عزيزم اما ما ميتونيم تايپيكهايي كه از نظرتون جالب. نيست. شركت  نكنيم . سركاري ها ه ...

آره واقعا درسته، حیفه وقته آدم با فرهنگای پایین و بی سوادی و بچه سال کل کل کنه. هر تاپیکی خوندن نداره.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

حرف دل منو زدی این سایت فضاش خیلی عوض شده قبلا از نظرم ی سایت با کلاس،مفید بود الان کاملا برعکس شده ینی ۲۰درصد بچه ها خوبن بقیه برای اهداف دگ اینجا عضو هستن دقت کنی تو تاپیکای مفید چن نفر فقط نظر میدن 

کسی هم ک حرف میزنه فقط مسخره میکنن تهمت میزنن 

ی عده هم ک خوششون اومده تاپیک دروغی میزنن !

تاپیک های پر بازدید هم ک تا توش دعوا و گیس کشی نباشه کسی توش نظر نمیده !

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

کاش زیریه سنی نیان  اینجا

بعضی مطالب اصن مناسب سن پایین نیس

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !

من ک چن وقته ی کاری میکنم اگ بیام سایت فقط با اون چن نفری ک میشناسم همکلام میشم دگ کسی رو ک نشناسم چی بشه ریپلای کنم 

تو تاپیکایی هم ک استارتر رو خوب نشناسم نظر نمیدم  مگر اینکه درباره ی مطلبی باشه تجربه داشته باشم نظر بدم

متأسفانه بعضیا خیلی بی ادبن اینجا مجازی و غیر مجازی نداره ک ، ادما با حرف زدن یا تایپ عقاید و فرهنگ خانوادگیشونو ب نمایش میذارن 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
الان همشون بچن 15 تا 18 سال فقطم از خودشون تعریف میکنن یا ب یکی برمیگردند

بله عزيزم متوجه شدم بچه هاي دبيرستاني عضو شدن متاسفانه . خيليييي اشتباهه فضاي اينجا مناسب سنشون نيست 

چی مثل قدیمه که کاربرا مثل قدیم باشن؟ اینجا جنگه متوهمین همه چی دانه با بقیه😏دوستان سن پایینم ک نگ ...

عزيزم ما ميخواييم فرهنگ سازي كنيم پس از خودمون شروع ميكنيم به هيچ عنوان به افرادي كه سعي دارن بحث راه بندازن  فرصت نميديم

من ک چن وقته ی کاری میکنم اگ بیام سایت فقط با اون چن نفری ک میشناسم همکلام میشم دگ کسی رو ک نشناسم چ ...

بهترين كار رو ميكني نبايد اجازه بديم سايتي كه ميتونه اينقدر مفيد باشه  به. حاشيه  كشيده بشه