2777
2789
عنوان

إظهار نظر كاربراي جديد و قديم

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 23 پست
بهترين كار رو ميكني نبايد اجازه بديم سايتي كه ميتونه اينقدر مفيد باشه  به. حاشيه  كشيده بش ...

اره عزیزم اگ هممون همینکارو کنیم دروغگوها واسه کی دگ داستان میبافن؟

تهمت زنا هم بالاخره خسته میشن بعد ی مدت 

دگ سایت ی دست میشه 

کاش همه بچه ها همینکارو کنن

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
همه کارآگاه شدن اینجا  و از منظرشون هرکی مادرشوهره یا خواهرشوهره دیوه دو سره انگار خودشون پسر ...

درسته عزيزم اما بچه ها هم  جايي  براي  درد و دل ندارن . 

كاش ميشد به گذشته برگشت خيلي كارها رو بايد انجام ميدادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم اگ هممون همینکارو کنیم دروغگوها واسه کی دگ داستان میبافن؟ تهمت زنا هم بالاخره خسته میشن ب ...

دقيقاً عزيزم ما اجازه نميديم

حرف دل منو زدی این سایت فضاش خیلی عوض شده قبلا از نظرم ی سایت با کلاس،مفید بود الان کاملا برعکس شده ...

عزيزم ان شاالله سايت دوباره رسالت أصلي خودش رو پيدا ميكنه . اين سايت ميتونه مثل قبل جايي باشه براي تبادل تجربه و اطلاعات مفيد و جايي براي درد دل همه ي ما و اونايي كه شايد با يك راهنمايي يك نفر مسير زندگيش به سمت درستي هدايت بشه 

آیا یک خواهرشوهر درد دل نداره؟ بیخود میریزن سر آدم 

قطعاً داره همينقدر كه يك عروس نياز به درد دل داره خواهر شوهر هم داره عزيزم 

بله عزيزم متوجه شدم بچه هاي دبيرستاني عضو شدن متاسفانه . خيليييي اشتباهه فضاي اينجا مناسب سنشون نيست ...

منم ظهر دیدم ی تاپیک های مسخره اییزدن من چند ساله عضوم ولی الان وضع این چنین شده درضمن من کار بری قبلیم ترکید

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.
منم ظهر دیدم ی تاپیک های مسخره اییزدن من چند ساله عضوم ولی الان وضع این چنین شده درضمن من کار بری قب ...

عزيزم شما كاملاً تفاوت رو متوجه ميشين . خيلي دردناكه بخدا . همه ش درگيري ، پرخاشگري ، تهمت ،مسخره كردن ، طلبكار بودن بعضي كاربرا باعث شده خيلي از بچه ها نتونن إظهار نظر كنن يا حتي تايپيك بزنن