2777
2789
عنوان

پوشک خوب چی بخرم کمک لطفا

5937 بازدید | 75 پست

سلام مامانا من واسه دخترم پمپرز آلمانی میخریدم عالی بود هیچ مشکلی نداشت ولی الان خیلی خیلی گرون شده نمیدونم چی بگیرم براش مولفیکس گرفتم افتضاح بود ببم گرفتم راضی نبود راهنماییم کنید لطفا

طوبی بگیر 😂😂😂😂😂😂😂

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

وای مولفیکس که افتضاحِ هم اینکه دونه میرنه و میسوزه هم اینکه خیلی کوچکن نسبت به وزنی که روشون نوشته شده.  من مارک مای بی بی میگیرم خیلی راضیم .

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارلی بگیر عزیزم

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

من همیشه مولفیکس گرفتم ولی از این حالت جدیدش ک کش میاد خوشم نمیاد ببم هم راضی بودم و الان مدتیه مای بی بی میگیرم از بارلی هم متنفرم 

*تیکر تولد یک ساله شدنه پسر جونمه*خدا جونم حفظش کن

منم پمپرز میگرفتم الان ده روزه همون مارک ما بی بی استفاده میکنم خوبه 

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........

مای بیبی رو امتحان کن

امروز که پوشک قیمتش سر به فلک زده نمیدونم تا کجا میخوان جلو برن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
آخه مای بیبی پلاستیک داره میترسم حساسیت بده

من دخترم خیلی حساسیتیه ولی مای بی بی خیلی بهش ساخته 

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....