2777
2789
عنوان

زود نشستن نوزاد

16284 بازدید | 29 پست

سلام خانوما.دختر من سه ماه ونیم داره .ولی همش دوست داره یا وایسه یا بشینه .مامانم میگه خوب نیست اینقد زود بشینه.یعنی رو صندلیش از الان میشینه لم میده ی ور خیلی هم خوشحاله .میخام بدونم ضرر داره یا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان بزرگ من میگه نشستن به ستون فقرات نوزاد اسیب میزنه میگه تا وقتی خودش ننشسته نباید نشوندش حالا نمیدونم درسته یا علمیه یا چی 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

خودش بلند میشه و میشینه عیبی نداره

ولی اگه دوست داره فقط و خودت به حالت نشسته میزادی خیلی بده

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
اره خوب نیست زیره شیش ماه بشینه ،قوس کمر میگیره

پسر من ۵ونیم که بود خودش بلند میشد مینشست😆😆😆

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

سوال منم هس دختر من تازه چهار ماهش تموم شده ولی همش دوس داره بشینه دوس نداره به چیزی تکیه بده زور میزنه خودش پا شه بشینه حتی وقتی تو کالسکه هم میزارم یا رو بالش زور میزنه پا شه دستاشو تکیه میده به بالش گردنشو میخواد بیاره بالا که موفق نمیشه😯😯😂😂

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 
مامان بزرگ من میگه نشستن به ستون فقرات نوزاد اسیب میزنه میگه تا وقتی خودش ننشسته نباید نشوندش حالا ن ...

چقدر فهمیدست مادربزرگتون.سایش کم نشه ان شاالله.

عاشق تمام ثانیه های زندگی با همسر و دخترهام هستم. 
سوال منم هس دختر من تازه چهار ماهش تموم شده ولی همش دوس داره بشینه دوس نداره به چیزی تکیه بده زور می ...

مگ گردن نگرفته دخترت؟؟؟

عشق باید ازته دل باشه وگرنه چشم هردفعه یکی بهترشو میبینه❤
مگ گردن نگرفته دخترت؟؟؟

عزیزم گردن گرفته منظورم مثلا رو بالش خوابیدی میخوای پا شی اونطوری زور میزنه پا شه سر و سینشو میخواد بلند کنه

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍