سلام خانوما.دختر من سه ماه ونیم داره .ولی همش دوست داره یا وایسه یا بشینه .مامانم میگه خوب نیست اینقد زود بشینه.یعنی رو صندلیش از الان میشینه لم میده ی ور خیلی هم خوشحاله .میخام بدونم ضرر داره یا نه؟
مامان بزرگ من میگه نشستن به ستون فقرات نوزاد اسیب میزنه میگه تا وقتی خودش ننشسته نباید نشوندش حالا نمیدونم درسته یا علمیه یا چی
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
ولی اگه دوست داره فقط و خودت به حالت نشسته میزادی خیلی بده
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
سوال منم هس دختر من تازه چهار ماهش تموم شده ولی همش دوس داره بشینه دوس نداره به چیزی تکیه بده زور میزنه خودش پا شه بشینه حتی وقتی تو کالسکه هم میزارم یا رو بالش زور میزنه پا شه دستاشو تکیه میده به بالش گردنشو میخواد بیاره بالا که موفق نمیشه😯😯😂😂
يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍