زنجبیل بو کنید و بخورید.به دکتر هم بگید براتون قرص مینویسه که بهتر بشید
نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیخاد که بخوره فقط بوش کنه و یه ذره به مقدار خیلی کم از پودرش بزاره رو زبونش مزه دهنش عوض شه منم خودم چن بار اینکارو کردم.
نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم
البته اگه شما خیلی بد ویاریت که حسابتون جداست منم بارداری اولم نه ماه جهنم بود برام آب هم میخورم حالم بهم میخورد.تا نه ماه تمام حالم بد بود حتی با قرص هم خوب نشدم.ایشالا که شما خوب بشید