2777
2789
عنوان

آزمايش تيتر بتا باردارى

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 35 پست
عزیزم آزمایش چند روز بعد تاخیر رفتی؟

من قرص مصرف ميكنم پرژسترون چون پريودم نامنظمه با قرص ميشم ١٨ هم قرصم تموم شد ٣ تا ٧ روز بايد بشم  

تا الان بايد پريود ميشدم كه ٢٧ امه

ولي فقط ٢١ ام يك مقدار لكه و خون داشتم بعد كلا ديگه نداشتم 

پنجشنبه بيبي گذاشتم هاله انداخت 

امروزم كه اينجوري شد 😭

خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻
نکن این کارا رو پس یکی عین من چی بگه؟ هر ماه میرم بتا دیگه همه پرسنل آزمایشگاه منو میشناسن برام دعا ...

اصلا طاقت ندارم بايد يكم رو خودم كار كنم كلا سيستمم ريخته بهم از وقتي شروع كردم😭😭 حتي تو خوابم باهاش حرف ميزنم 😭😭

خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قرص مصرف ميكنم پرژسترون چون پريودم نامنظمه با قرص ميشم ١٨ هم قرصم تموم شد ٣ تا ٧ روز بايد بشم&nbs ...

بنظرم  اگه پریود نشدی ،هشت روز دیگه آزمایشتو تکرار کن ‌. چون میگی لک لانه گزینی هم دیدی . صبح زود برو آزمایش که هورمونات بیشتر باشه . گاهی لقاح دیرتر اتفاق میفته

بنظرم  اگه پریود نشدی ،هشت روز دیگه آزمایشتو تکرار کن ‌. چون میگی لک لانه گزینی هم دیدی . صبح ز ...

نه هنوز نشدم اون پريودي كه مثل هميشه خونريزي باشه نبود خيلي كم و بعد يروزه قط شد 😐 بعدم شد لك قهوه اي و تموم شد 

حتی اگه پریود شدی هم ناراحت نباش. اولین ماهه اقدامی رحم داره خودشو آماده میکنه.

اميدوارم خدا طاقتشم بمن بده من كلا آدم كم تحملي ام از همين الان خودمو باختم اصلا 😭