2777
2789
عنوان

سردرد همیشگی من

4382 بازدید | 18 پست

سلام خانما من دوران عقد خیلی مشکلات داشتم استرس زیاد بهم وارد میشد که تو همون دوران سردرد شدید گرفتم الان چهارساله باهامه  البته گاهی وقتا میاد سراغم سمت چپ سرم دردش شدیده حتی جوریه که وقتی میخوام ازجام بلند بشم راه برم تو سرم تیر میکشه و درد شدید میکنه سه چهار روز هم طول میکشه تا خوب بشم گاهی وقتا با حموم کردن یا اگه عصبی بشم یا بیخوابی گاهی اوقاتم بی دلیل سراغم میاد دیگه کلافه ام با خوابیدن و استراحت هم خوب نمیشم یبار همون موقع که اولین بار سر دردم شروع شد دکتر رفتم سه تا امپول بهم زد دکتر احمق که فایده ای نداشت سه چهار روز طول کشید خودم خوب شدم ولی دیگه میاد سراغم 😢😢😢 باردار بودم تا چهارماه خیلی شدید بود ولی بعدش خوب شدم زایمان کردم دوباره اومده سراغم دیوونه شدم بخدا خیلی سردردم شدیده🤕🤕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا میگرن داری.من 14 ساله دارم.دیگه بریدم.تقریبا هر روز دارم.بعضی وقتا از بس طولانی میشه دلم میخ ...

من دارو مصرف نمیکنم ولی دیوونه شدم بخدا دلم واسه بچه ام می سوزه اصلا نمیتونم بهش برسم

علائمت شبیه میگرنه 

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
منم سردردم خیلی شدیده رنگم زرد میشه حتی  

اره منم اینجوری بودم معمولا کارم به بیمارستان و سرم و غش کردن حالت تهوع میرسید اما واقعا الان میرم میامم دکتررو دعا میکنم 

دم کرده بابونه هم خوبه

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
من دارو مصرف نمیکنم ولی دیوونه شدم بخدا دلم واسه بچه ام می سوزه اصلا نمیتونم بهش برسم

من سالها داروهای مختلف تحت نظر دکتر مصرف کردم ولی بی فایده بوده.الان فقط مسکن میخورم

نجاشى پادشاه حبشه سردرد داشت. از پیغمبر (صلی الله علیه وآله) مدد خواست حضرت این حرز را براى او نوشت که شب در کلاه خود بگذارد:

«بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ. لاَ إِلَهَ إِلّاَ الْمَلِكُ الْحَقُّ الْمُبِينُ شَهِدَ اللهُ الاْيَةَ لِلَّهِ نُورٌ وَحِكْمَةٌ وَعِزٌّ وَقُوَّةٌ وَبُرْهَانٌ وَقُدْرَةٌ وَسُلْطَانٌ وَرَحْمَةٌ. يَا مَنْ لاَ يَنَامُ لاَ إِلَهَ إِلّاَ اللهُ إِبْرَاهِيمُ خَلِيلُ اللهِ لاَ إِلَهَ إِلّاَ اللهُ مُوسَى كَلِيمُ اللهِ لاَ إِلَهَ إِلّاَ اللهُ عِيسَى رُوحُ اللهِ وَكَلِمَتُهُ لاَ إِلَهَ إِلّاَ اللهُ مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللهِ وَصَفِيُّهُ وَصَفْوَتُهُ (صلی الله علیه وآله). اسْكُنْ سَكَّنْتُکَ بِمَنْ يَسْكُنُ لَهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَالاَْرْضِ وَبِمَنْ سَكَنَ لَهُ مَا فِي اللَّيْلِ وَالنَّهارِ وَهُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ فَسَخَّرْنا لَهُ الرِّيحَ تَجْرِي بِأَمْرِهِ رُخاءً حَيْثُ أَصابَ وَالشَّياطِينَ كُلَّ بَنَّاءٍ وَغَوَّاصٍ أَلا إِلَى اللهِ تَصِيرُ الاُْمُور».

«به نام خداوند بخشنده و مهربان. خدایى جز خداوند فرمانرواى حق آشکار نیست براى خداست نور و حکمت و عزت و نیرو و برهان و قدرت و سلطان و رحمت. اى آن که نمى‌خوابد، خدایى جز خداى یگانه نیست. ابراهیم(علیه السلام) دوست خداست، خدایى جز خداى یگانه نیست. موسى(علیه السلام) کلام خداست خدایى جز خداى یگانه نیست. عیسى (علیه السلام) از روح خداست و اراده ى اوست، خدایى جز خداى یگانه نیست. محمّد (صلی الله علیه وآله) فرستاده و برگزیده‌ى خداست.

اآهااای عالیجناب عشششق.فرشته ی عذاب عشق.حریف تو نمیشه .این قلب بی صاحب عشششق😧😧😧
نجاشى پادشاه حبشه سردرد داشت. از پیغمبر (صلی الله علیه وآله) مدد خواست حضرت این حرز را براى او نوشت ...

وقتی میون ادم شوهرام میرفتم سردرد میگرفتم ومیومد تو چشمام حوصله دکتر رفتن ندارم.این دعارو چندبار خوندم.برای من تاثیر مثبت داشت خداروشکر انشاالله از شماهم کنار درمان تاثیر داره.

اآهااای عالیجناب عشششق.فرشته ی عذاب عشق.حریف تو نمیشه .این قلب بی صاحب عشششق😧😧😧
چیا بهت داده

من الان 2 ساله هیچی نمیخورم نمیگم امکان نداره سرم درد بگیره ها اما حتما باید دلیل داشته باشه که درد بگیره و واقعا هم خیلییییییییییی خیییلیییی دیر به ویر درد میگیرهِ

دوره اول 3 تا قرص بهم داد یادم نیست اسمش چی بود اما دوره دوم بهم توپریمات و پروپرانول و کلودیوزپوکساید داد که اصلش توپریمات بود

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن