2777
2789
عنوان

لیست کامل سیسمونی با هزینه مناسب

137 بازدید | 9 پست

کسی لیست کامل سیسمونی نداره که چیا هستن؟ 

من چیزای کلی رو  میدونم و جزئیاتی که لازمه رو 

نمی دونم.  بچه ها روز اول ساک بچه باید چیا توش باشه 😐قربون نی نی برم مامانش هیچی بلد نی😁

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙

از الان فکر ساک بچه ای؟😁در کل ب نظر من کمد نخر اگه خودتون دارید فعلا یه تخت و یه کالسکه خوب و ساک حمل یه سری لباس سایز صفر و یک و لوازم بهداشتی بخر اصلا اصلا اضافه برندار بعد مثل من پشیمون میشی هرچی هم لازم داشتی بعد بخر

در دلم بنشسته ای بیرون میا ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از الان فکر ساک بچه ای؟😁در کل ب نظر من کمد نخر اگه خودتون دارید فعلا یه تخت و یه کالسکه خوب و ساک ح ...

چون هیچ از بچه داری نمیدونم همش بهش فکر میکنم چطور یاد میگیرم 😐

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙

ممنونم دوست عزیز ☺

خواهش میکنم‌گلم ان شاالله به سلامت فارغ بشی💕

همچنین خانومی ❤