2777
2789

ایکس شعر میگن

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا چهار تا شعر بلدن همونا رو تكرار ميكنن😂

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

برای خودم نه امابرای یکی ازاشناهمون هرچی گفت درست درومد اونموقع۲تابچه بزرگ داشت بهش گفته بود یه بچه دیگم میاری اشنامون خندیده بودگفته بود نه بابا تواین سنوسال!!!بعدبچه سوموناخواسته باردارشدبقیه حرفاشم درست بوده،البته من اعتقادندارم همچنان

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

مادرشوهرم قبل از عقد ما رفت پیش یه فالگیر

فالگیره گفته بود که جواب ازمایش خون پسرت نه روز بعد میاد که درست گفت

گفته بود که دخترت (یعنی خواهر شوهرم)تو خانواده ای ازدواج میکنه که باورتون نمیشه.درست گفت

گفته بود پسرت بچه اولش دختر میشه دوتای بعدی پسر که من الان بارداری اولمه و دختر دارم