2777
2789
مشکل تون حل شده عزیزم؟ منم خیلی ختم و قرآن خوندم ولی مشکلم حل نشد😕

بعدشم سخت نگیرید هرکی یه مشکلی داره تو زندگیش گاهی فکر میکنم اگه برامون مشکل پیش نمیومد اصلا سمت خدا نمیرفتیم هیج وقت ..شاید یه بهونس که بخاطرش بیشتر بری سمت خدا و ارتباط باهاش 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومای عزیز به نظرتون الان تو چه قرنی و چه دوره ای از این دنیای هستی داریم زندگی میکنیم؟؟ 🤔

۲۱😊این مسائل ماورایی هستن قدیما هم با ستاره ها پیشگویی میکردن خیلی چیزارو.. اگه قابل لمس نیست دلیل نداره وجود نداشته باشه🙂

۲۱😊این مسائل ماورایی هستن قدیما هم با ستاره ها پیشگویی میکردن خیلی چیزارو.. اگه قابل لمس نیست دلیل ...

چی بگم هرکی یه نظری داره من که خندم میگیره کسی که حتی راجبشونم حرف میزنه. به هر حال موفق باشی عزیزم❤

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁

09013303381

من خیلی مشکلات زندگیم زیاد بود تا پای مرگ و خودکشی رسیدم بهم این خانم رو معرفی کردن .کار دعا انجام میده هرکی برام دعا کرده بود رو باطل کرد زندگیم شده مثل روز اول ازدواجم همه مشکلاتم حل شده به جان بچم رد خور نداره

09013303381

هنوز تو کار خدا موندم که چه فرشته هایی داره و ما بی خبریم.منم شمارشونو از یکی از مامانای همینجا گرفتم همیشه هم مدیونشم

09013303381

تا اخر عمرم براش تبلیغ میکنم

دعانویس خانم خانی خیلیم سرش شلوغه خیلی باید زنگ بزنی تا جواب بده جواب نداد بهش پیام بدید انشاالله مشکلات همگی حل بشه

09013303381

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

09013303381

🌸🌸🌸🌸🌸

09013303381