بچم اخر ۳۷ هفته دنیا اومده ۲۴۵۰ چیکار کنم زودتر وزن بگیره تپل بشه پسره الهی بمیرم براش😭😭بچه خواهر شوهرم دو روز زودتر دنیا اومد ۳۱۰۰ و دختره از این درشتره از نیش و کنایه دیگران خسته شدم خب چیکار کنم تو بارداری همه چی خوردم ۱۴ ک اضافه کردم اما رحمم دو شاخ بود بچه آی یو جی آر شد😟😔😔رحمم گفتن بیشتر جا نداره همش میگم چه مادر بد و بی لیاقتی ام من😢دوستان دلداریم بدین شبا از ناراحتی خواب ندارم نکنه بچم لاغر و ضعیف بمونه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
الهي عزيزم،بچه داداش من ٢٧٠٠ به دنيا اومد الان ٢ ماهشه قمپلي شده واسه خودش،خانمي وقتي مادر مي شي همه مي خوان تو كارت دخالت كنن و مثلاً مادر بودن رو بادت بدن،بچه من ٣٧٠٠ به دنيا اومد اما الان كه ٢ سال و نيمشه لاغره همه بهم مي گن خسته شدم،دورغ چرا نشستم گريه هم كردم اما اينجوري فقط خودمو و بچمو زجر ميدم واسه همين سعي كردم بي خيال باشم
دختر من دو ششصد هشت ماه به دنیا اومد دختر خواهر شوهرم نه ماهه سه صد الان دخترم سه سالشه 19کیلو دختر اون15کیلو دختر من مثل بلبل حرف میزنه دختر اون هنوز خوب حرف نميزنه
پسر من به موقع دنیا اومد و دو کیلو و ششصد بود الان یک سالشه یازده کیلوس و اندازی خدارو سکر.اولن این که چاقی هنر نیستش خدارو شکر کن بچت سالمه.دوما که برای چی عذاب وجدان داری مگه مقصر شمایی؟سعی کن به خودت برسی که شیرت برای بچه مقوی باشه و بچه زود وزن بگیره.سوما دیگران همیشه یه حرفی برای گفتن دارن بچت تپلم بدنیا میومد یچیز دیگه میگفتن.بی تفاوت باش به حرف دیگران و کاریو که فکر میکنی درسته انجام بده.بچت به اندازه وزن میگیره صبر کن دو ماه دیگه ببین ماشاالله چقدر وزن میگیره