2777
2789
عنوان

مقایسه زندگی

173 بازدید | 13 پست

سلام خانوما اگه میتونید راهنمایی کنید من چندوقته ک وقتی زندگی بقیه رو میبینم ک وضعشون خوبه و زندکیشون رو رواله خیلی میرم تو فکر و اذیت میشم و مقایسه میکنم  و نسبت ب زندگیم بی انگیزه و بی حوصله میشم،،دوس دارم بابت داشته هام هرچندهم کم باشه همیشه شکرگذار باشم و این چیزها ب چشمم نیاد،،شماهم همچین چیزی براتون پیش اومده؟

بعله بسيار زياد 

اينو بايد بپزيري هر كسي يه روزي اي داره 

چشاتو ببندي راضي باشي به رضاي خدا 

ولي هيچ كدومشم نميشه😂😂

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب جز دولت چهار درصدی ها 😊

بقیه مردم آبرودار  

دارن تمام تلاششونو میکنن ک پسرفت نکنن

با سیلی صورت رو سرخ نگه میدارن

ولی  نمیان ب من و شما بگن .....

ظاهر  رو مثل سابق نگه داشتن

ولی کسی از باطن زندگی شون  خبر نداره  با اوضاع اقتصادی الان !!!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

دو سه روزه خیلی اذیتم،،میبینم بعضیا مثلا بفکر مسافرت و تفریح و ... ولی امثال من دغدغشون خونه و گذراندن زندگی و واین چیزاس،،دلم خیلی گرفته😭😭😭 

نه اصلاً. 

هر کسی یه روزی ای داره. 

وضع مالیمون متوسطه،ولی معمولاً خودم رو با کسایی که از لحاظ مالی از خودم پایین ترن مقایسه میکنم و همیشه برای افزایش روزیشون دعا میکنم 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

مقایسه کردن ک فایده ای نداره

ی سر ب تاپیک اولل من بزن برای افزایش رزق و روزی راهکار زیاد داره و مجربم هست

استفاده کن

تا شماهم ب اون موقعیتها برسی

خدا گفتع بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را

مقایسه کردن ک فایده ای نداره ی سر ب تاپیک اولل من بزن برای افزایش رزق و روزی راهکار زیاد داره و مجر ...

باشه مرسی نمیدونم امروز چرا انقد دلم گرفته حاملگیم دست ب دستش داده دارم گریه میکنم

باشه مرسی نمیدونم امروز چرا انقد دلم گرفته حاملگیم دست ب دستش داده دارم گریه میکنم

عزیزم

بجای گریه و غصه خوردن ک هیچ تاثیری هم نداره

دست نیازتو رو ب طرف خدا بلند کن

ازش بخواه

انشالاه ک بچتون خوش قدم و خوش روزیم باشه

ختم سوره زاریات طلاق مزمل انشراح بصورت روزانه باعث میشه خدا چنان وسعتی ب کاراتون عنایت کنه ک عقلها حیروون بمونه

چی رو مقایسه می کنی، ناراحت میشی؟ 

مال و اموالشون رو یا احساس خوشبختی شون رو....

یه دوستی دارم از نظر ظاهری فوق العاده زیبا و خوش اندام. شوهرش هم پزشک فوق تخصصه. دوستم لیسانس گرفت و خانه دار شد امافقط پول توجیبی که شوهرش بهش میده دوبرابر حقوق ماهیانه منه که کارمند دولتم😭😭 ماشین و خونه و لباس و جواهر و سفر خارجی اش و.... که بماند. 

خب واقعا جای حسرت داشت این زندگی، منم اوایل حسرت میخوردم که آخه چقدر خوش شانس... اما بعد یه مدت بهم گفت پیش مشاور میره وقتی دلیلشو پرسیدم گفت احساس کمبود می کنم، هیچ چیز منو خوشحال نمیکنه، شوهرم مثل عابر بانکه و فقط پول میده و دیگه فکر زندگی نیست. عشق نداریم، منو پایین تر از خودش میبینه. من فقط زن یک پزشک هستم ولی خودم چیزی نیستم جز یک پولخرج کن و..... 

واقعا با حرف هاش تعجب کردم از اینکه این آدم که فرض میکردم همچی تمامه خودش به زندگی دیگران حسودی می کرد حتی به عشق و عاشقی تازه عروس و دامادها و اینقدر بهش فشار اومد که مشکل روحی پیدا کرده بود و وسواس فکری هم سراغش اومد. خلاصه اینکه گاهی این جمله واقعا درسته که ظاهر زندگی دیگران را با باطن زندگی خودتون مقایسه نکنین.....

مرا هزار امید هست....
چی رو مقایسه می کنی، ناراحت میشی؟  مال و اموالشون رو یا احساس خوشبختی شون رو.... یه دوستی دار ...

درست میگین این واقعیته،،خودمم همه این چیزارو میدونم منتها گاهی کم میارم اینطوری میشم