2777
2789
عنوان

راه دوقولو زایی

155 بازدید | 8 پست

سلام دوستان 

برای دوقولو زایی باید چیکار کرد ؟ کسی با مصرف دارو دوقولو گیرش اومده ؟

من شنیدم که امکانش وجود داره .

خبر آمد خبری در راه است... 😊😊

منم اومدم ببینم چه راهی هست

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به ریسکش  نمی ارزه .شنیدم دمکرده برگ سنجد دو سه ماه قبل اقدام خیلی تاثیر داره .داروهایی مثل کلومفین هم موثره ولی هیچ وقت ۱۰۰ درصد نمیشه .ژنتیک هم خیلی مهمه

😍من میدونم خدا دوستم داره ...🙄 خدایا متشکرم 💖💑

بيخيال.هرچي خدا بخواد.من هميشه دلم دوقلو ميخواست هركس دوقلو داشت تو دلم ميگفتم كاش منم يه روز ازدواج كردم دوقلو داشته باشم.آخرش كارم به آي وي اف كشيد.ميگم ادم بهتره ازخدا سلامتي بخواد هم برا خودش هم بچه اش.جنسيت و چند قلو يا تك قلو بودن ديگه مسيله مهمي نيس.فقط سلامتي

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
به ریسکش  نمی ارزه .شنیدم دمکرده برگ سنجد دو سه ماه قبل اقدام خیلی تاثیر داره .داروهایی مثل کلو ...

نه اینایی ک گفتی شاید تاثیر داشته باشه ، اما شنیدم دارو هست مختص به دوقولو زایی که 100% جواب میده .

خبر آمد خبری در راه است... 😊😊
نه اینایی ک گفتی شاید تاثیر داشته باشه ، اما شنیدم دارو هست مختص به دوقولو زایی که 100% جواب میده .

نشنیدم من خدا یکی بهم سالم و سرحال بده زمینو میبوسم دوقلو خوبه دوست داشتنیه ولی ریسکش خیلی بالاست 

😍من میدونم خدا دوستم داره ...🙄 خدایا متشکرم 💖💑