2777
2789
عنوان

عزیزای دل بیمه درمان کدومش خوبه؟

117 بازدید | 5 پست

من قصد بارداری و زایمان و ... دارم و هزینه دکتر و دارو سرسام آوره دفترچه بیمه هم ندارم تامین اجتماعی بگیرم یا خدمات درمانی شما چی دارید؟ راضی هستید؟

تیکر تولد همسرمه دوستای گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفترچه تامین اجتماعی دارم راضی ام ولی قصد دارم وقتی میخوام باردار بشم بیمه تکمیلی بگیرم

چجوری میشع بیمه تکمیلی گرفت؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

متوجه روي سوال نشدين؟؟؟

هممون ميدونيم تامين اجتماعي بهترينه  تكميلي هم روش داشته باشه خيلي بهترينه( اونم به اون سادگيا نيست به همه تميكلي بدن بايد شاغل باشي و بيشتر از يه سال توي همون كار سابقه داشته باشي)

منظور استارتر اين يكي دفترچه هاي بيمه هست كه ميري يه مبلغي رو واريز ميكني و تا آخر بارداري ازش استفاده ميكني