2777
2789
عنوان

مشاوره تلللگرامی

112 بازدید | 19 پست

بچه ها ایا میشه به همچین مشاوره هایی اعتماد کرد.. الان یه نفر  تو پی ویم گف مشکلت با این مشاور که آقاست بگو.. منم رفتم بهش گفتم.. اول گف عکس دو نفره توی چت مخفی که اسکرین نمیشه گرف بفرستم براش.. که فرستادم.. الانم میگه شماره تونو بدید تلفنی مشاوره بدم.. و به هیچ کس هم نگو...خیلی میترسم😥😥😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم عکس چرا؟ من این همه مشاوره رفتم هیچ کدوم عکس نمیخواست.. میگه نتیجه گرفتی..؟ گفت ظاهر خیلی نکته ...

منم یه روانشناس دیدم عکس میخواست و شخصیت رو تا حد زیادی از روی چهره ارزیابی میکرد

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

عزیزدل ما خودمون مشاوره آنلاین دکوراسیون میدیم و حتی از مشتریان مون بیشتر از یک حدی از منزل شون که قرار هست براشون دکور کنیم عکس درخواست نمی کنیم که وارد حریم خصوصی نشیم. 

خیر 

به هیچ وجه به هیچ وجه اعتماد نکنید

مشخصا ایشون یک بیمار جنسی و روانی هست و براتون دردسر درست میکنه

لطفا اینقدر ساده لوحانه با این جریانات برخورد نکنید، ایشون ممکنه خیلی دردسرهای بزرگی براتون درست کنند.

دانش آموخته معماری و معماری داخلی ، فعال حوزه طراحی دکوراسیون ، عضو تیم مشاوره معماری آنلاین اتود ______دوستان عزیز، با احترام، چنانچه تمایل دارید برای طراحی دکور منزل و مشاوره معماری و دکوراسیون رایگان و آنلاین راهنمایی تون کنم، لطفا من رو در تاپیک هاتون تگ بفرمایید و درخواست دوستی ارسال نفرمایید، متاسفانه ظرفیت دوستانم تکمیل شده_______ در صورت تمایل به دریافت مشاوره رایگان، آنلاین و در اسرع وقت، با جست و جوی سایت مشاوره دکوراسیون اتود در گوگل، سوالات تون رو برای همکاران بنده ارسال و پاسخ های کامل و سریع دریافت بفرمایید.

ببین اگه گفته مشاور سکسولوژیه و اینطور رفتار میکنه بهش شک کن. مطمین باش میخاد اول عکس بگیره بعد شماره بگیره بعد قرار بزاره و سو استفاده کنه. حالا به هر طریقی. یا حتی ممکنه مریض جنسی باشه و با این سوال و جوابا به لذت برسه. تو چت روم خیلی از این جور آدما دیدم.بیخیالش. تلفنی هم مشاوره هست. من نمیشناسم ولی هست. اما حتما به عکس خواستنش شک کن. نزار بازیچا کسی بشی. مواظب خودت باش