2777
2789
عنوان

بنظرتون این چند قلم سیسمونی چند می ارزه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 33 پست
والا چن روز بود خوب بود انقد می کویید الان دو سه روز کم شده دیروز انقد ترسیدم ی ذره عسل خوردم   ...

شکم اولی شما هم؟گویا شکم اول حرکات کم احساس میشه

مال منم نسبت ب هفته قبل خیلی کمتر شده.یادمه یه شب نمیتونستم بخوابم انقد تککون میخورد.الان اصلااا.هر از گاهی یه حرکت کوچولوو

خدایا شکرت که نی نی م سالمه
شکم اولی شما هم؟گویا شکم اول حرکات کم احساس میشه مال منم نسبت ب هفته قبل خیلی کمتر شده.یادمه یه شب ...

اره ...اخه چن روز پیش خوب تکون میخورد ولی الان چن روزه خبری نیست ...شما ترشح داری ؟

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکم اولی شما هم؟گویا شکم اول حرکات کم احساس میشه مال منم نسبت ب هفته قبل خیلی کمتر شده.یادمه یه شب ...

اگ بدونی چقد نگرانم انقد نذر و نیار کردم فقط زایمان زودرس نگیرم😔😔تا اینجا رسوندم چن هفتم بگذره  حداقل به ۳۰ برسم ....خدا کمکمون کنه 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
اره ...اخه چن روز پیش خوب تکون میخورد ولی الان چن روزه خبری نیست ...شما ترشح داری ؟

من عفونت ادراری داشتم.بصورت تکرر ادرار و ازمایش مثبت.یک هفته دارو خوردم.نیتروفورانتویین بود.وحستناک تهوع میداد.  ترشحات هم سفید بی بو هستش.لباس زیرم هر روز کثیف میشه. از اول بارداری هم خارش داشتم الان کلوتریمازول میزنم بهترم

چرا نگران زایمان زودرسی؟؟

خدایا شکرت که نی نی م سالمه