بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
علت درد زیر زیر شکم که میشه تخمدان راست چیه هفته ۲۶ هستم ؟شمام داشتید تو بارداریتون
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
نی نی هامون همسنن عزیزم من درد نقطه ای ندارم.بنظرم بهتره ب پزشکت گی سونوکلیه و تخمدان برات بنویسه
دوشنبه سونو دارم ...نمیدونم چرا فقط یه طرف سمت راست پایین شکمم درد میگیره
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
حرکات بچه ت چطوره؟برا من زیاااد تکون نمیخوره.هر از گاهی یه دست و پایی تکون میده
والا چن روز بود خوب بود انقد می کویید الان دو سه روز کم شده دیروز انقد ترسیدم ی ذره عسل خوردم ب چپ خوابیدم دیدم تکون میخوره ولی کم شده حرکاتش....همون ک فقط ی دونه لگد میزنه خداروشکر میکنم زندست والا مردم دیگ ازاین همه استرس و نگرانی....