2777
2789
عنوان

بنظرتون این چند قلم سیسمونی چند می ارزه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما باردار یه سوال 

علت درد زیر زیر شکم  که میشه تخمدان راست چیه هفته ۲۶ هستم ؟شمام داشتید تو بارداریتون

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
بسلامتی منم خوشم اومد 

والا عزیم فروشنده گفت ترکیه س

ولی من مارکشو پیدا نمیکنم

هم گهواره است هم تخت ثابت و هم صندلی 

موزیکاله کوکی ه

از دستش که گذاشتم جلوش یه جیزایی اویزونه که اونا رم میکشی موسیقی پخش میشه

خدایا شکرت که نی نی م سالمه
مگه سیسمونی رو خونواده دختر نمیدن که اکثرا میگن خودشون خریدن؟    

والا پول همه چیزو مادرم داده

من شاغلم با در امد نسبتا بالا

شوهرم نذاشت خودم بگیرم

خانوما باردار یه سوال  علت درد زیر زیر شکم  که میشه تخمدان راست چیه هفته ۲۶ هستم ؟شمام دا ...

نی نی هامون همسنن عزیزم

من درد نقطه ای ندارم.بنظرم بهتره ب پزشکت گی سونو‌کلیه و تخمدان برات بنویسه

خانوما باردار یه سوال  علت درد زیر زیر شکم  که میشه تخمدان راست چیه هفته ۲۶ هستم ؟شمام دا ...

حرکات بچه ت چطوره؟برا من زیاااد تکون نمیخوره.هر از گاهی یه دست و پایی تکون میده

نی نی هامون همسنن عزیزم من درد نقطه ای ندارم.بنظرم بهتره ب پزشکت گی سونو‌کلیه و تخمدان برات بنویسه

دوشنبه سونو دارم ...نمیدونم چرا فقط یه طرف سمت راست پایین شکمم درد میگیره 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
حرکات بچه ت چطوره؟برا من زیاااد تکون نمیخوره.هر از گاهی یه دست و پایی تکون میده

والا چن روز بود خوب بود انقد می کویید الان دو سه روز کم شده دیروز انقد ترسیدم ی ذره عسل خوردم  ب چپ خوابیدم دیدم تکون میخوره ولی کم شده حرکاتش....همون ک فقط ی دونه لگد میزنه خداروشکر میکنم زندست  والا مردم دیگ ازاین همه استرس و نگرانی....