2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت ی اهنگی پیدا کردم ک حس کردم بهترین اهنگیه ک شنیدمش ..انقد گوش دادم بهش ک دگ حالم ازش بهم خورده و ب این نتیجه رسیدم ک مزخرف ترین اهنگ زندگیمه 😩😩😩😩😩

دل مرنجان که ز هر دل به خـدا راهی هست🍁🍁هر که را هیچ به کف نیست، به دل آهی هست...😊💔

همین یه ساعت پیش اهنگ محمد لطفی ب اسم نارفیق رو دانلود کردم

اینقد قشنگه ک تا الان صدبار گوشش دادم

الانم دارم گوش میدم و گریه میکنم😢

خوشحالم ک همه منو به مهربونی میشناسن  

سلام خانوم گل. ممنون میشم عکس کاربری تکراری نذاری. الان این کاربریم یساله هست و همه بچه ها منو بااین عکس پروف میشناسن.به تعداد پستامم نگاه کنی متوجه میشی ک کاربر فعالم.چندین بار شما رو دیدن و فک کردن ک من و شما یه نفریم.. نمیخام سوتفاهمی پیش بیاد. 

مرسی عزیزم💜

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

نمی تونم بگم کدوم اهنگ قشنگترین چون خیلی هاشونو دوست دارم اما بی خوابی از امین حبیبی از اوناییه که هر دفعه گوش کنم خسته نمی شم 

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️