2777
2789

فروردین زایمان کردم از خرداد پریودم شروع شد دو بار تا حالا بعد از زایمان پریود شدم گفتم دیگه پریودام منظم شد خداروشکر 

این ماه دوباره دو هفتس عقب افتاده 😭😭 

دیشب با ترس و لرز بی بی چک زدم منفی شد داشتم از خوشحالی بال درمیاوردم که منفی شد. اخه پارسال همین روزا بود بی بی چکم مثبت شده بود خخخ ترسیدم گفتم نکنه باز 😓

حالا چیکار کنم پریود شم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخی عزیزم به سلامتی  پارسالم دقیقا همین روز بود بی بی چک من مثبت شد  تاپیکشم موجوده 😝

😍😍😄😄

👶پسر پسر قند و عسل...خــدای بزرگم ی دنیا ممنونم .ازت میخوام مواظب گل پسرم باشی و سالم بزاری بغلم 😊... الحمدالله

عزیزم برای تنبلی تخمدان که همیشه باید دارو بخوری.من فقط سونو اولم تنبلیو نشون داد بقیش خوب بود ولی همچنان دارم دارو مصرف میکنم.حالا یوقت بی بی چکت اشتباه منفی شده میخوای یه دکتر برو هم برا تنبلیت هم اینکه مطمئن شی باردار نیستی

عزیزم برای تنبلی تخمدان که همیشه باید دارو بخوری.من فقط سونو اولم تنبلیو نشون داد بقیش خوب بود ولی ه ...

وای نه خدا نکنه باردار باشم😱😱

نیستم مدیکور درست نشون میده همیشه واسم 

متفورمین میخوری؟

وای نه خدا نکنه باردار باشم😱😱 نیستم مدیکور درست نشون میده همیشه واسم  متفورمین میخوری؟

آره من دو ساله متفورمین میخورم.این ماهم اولین ماه اقدامم بود ولی بعد از ۴۵ روز امروز پریود شدم.ان شاالله ماه بعد ببینم چی میشه.