2777
2789
عنوان

تغییر جنسیت...

423 بازدید | 21 پست

منحرفا نیایید داخل      

کدوم یک از شما دوست داشتید جاتون با جنس مخالف عوض میشد...چرا؟؟؟

من دوست داشتم پسر بودم فقط به خاطر اشپزی...خسته شدم از اشپزی

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن....      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست داشتم پسر بودم ازاد بودم دوز دختر میگرفتم   

شوخی کردم همین خودمو دوست دارم یه دختر سینگل و مهربون  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

من دوست نداشتم مرد باشم

زشتن

کلفتن 😐

ظرافت ندارن 😕

همش باید کار کنن 

روده هاشون راست نیست خرابه

ولی خودم خانمم خوشگلم ظریفم صورتی میتونم تنم کنم ☺️ 

مردا زشتن 😣

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
من دوس داشتم پسر بودم ته ریش میزاشتم  خخخ

الان که همه ریشاشونو با بند میگیرن..خخخخ

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن....      
من دوست نداشتم مرد باشم زشتن کلفتن 😐 ظرافت ندارن 😕 همش باید کار کنن  روده هاشون راست نیس ...

همه که زشت نیستن...

من بعضی وقتا دوست دارم تیپ پسرونه بزنم...مخصوصا تابستون اخه لباس کمتر میپوشن...ما خفه میشیم

وای امضات چه باحاله 😂🤣

امضای من چطوره؟/////

من بعضی وقتا دوست دارم تیپ پسرونه بزنم...مخصوصا تابستون اخه لباس کمتر میپوشن...ما خفه میشیم

نه یه دامن خنک یا یک  اورال بپوش خنک 

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠