2777
2789
عنوان

خرید ماشین

422 بازدید | 7 پست

خانما به نظرتون الان برای خرید ماشین دست دوم مناسبه؟یا ارزونتر میشه؟راستش خودم فک میکنم هر چی تو این مملکت گرون میشه دیگه ارزون نمیشه ولی باز یه عده میگن الان خیلی گرونه برای خرید ماشین،راهنمایی کنید لطفا

بلندترین ارتفاع برای سقوط افتادن از چشم امام زمان است

ب نظرم ارزون نمیشه 

ما دو هفته پیش ماشینمونو فروختیم و ذوق داشتیم ک خوب شد تو ارزونی نفروختیم الان مدل ماشینمون رو با چ قیمتای فضایی تو دیوار گذاشتن برا فروش😐قیمنا همینجور داره میره بالا

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم ارزون نمیشه  ما دو هفته پیش ماشینمونو فروختیم و ذوق داشتیم ک خوب شد تو ارزونی نفروختیم ...

منم نظرم همینه ،قرار بود قبل عید بخریم گفتیم بذاریم بعد عید که قیمتها به ثبات برسه یه دفعه همه چی کلی گرون شد

منم دقیقا نظر تو رو دارم هر چی گرون بشه دیگه ارزون نمیشه حداقل اگه ب ی ثباتی برسه خیلی شانس آوردیم تا حالا ک‌ اینجوری بوده الان شاید ماشین دست دوم پانزده شانزده میلیون ی پراید خیلی قدیمی با این قسمتهایی بالا گیر آدم بیات ولی من همین شش هفت سال پیش رفتیم ماشین بخریم ی ال نود صفر بهمون دادن پانزده میلیون ....کی اخه باورش میشه....شوهرم دفتر جهانگردی داره میگه ی توریسته اومد گفت برم موتور بخرم برم دور ایران رو بگردم شوهرم واسش جور کرد مرده رفت کلی ازش استفاده کرده بود بعد توی چند ماه ک میخواست بره اومد بفروشنش دویست سیصد تومن گرونتر از قیمت خرید فروخته بودش بعد ب شوهرمم گفته بوده عجب کشوری دارین خیلی باحاله😑😑😑😑

شما هم شنیدید که مهر وآبان قراره تحریم های جدید صورت بگیره و قیمت دلار بالاتر بره،یه نگرانی دیگم بابت این موضوعه و میخوام تا آخر شهریور هرجوری شده بخرم