2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم همینو میگم، اگه سه سال پیش تموم میکرد هزینش خیلی کمتر بود، کلا آدم بی خیالی، نزدیک سی سالشه ...

خب اگر اینجوره شوهرت باید بذاره رو پا خودش وایسه.وگرنه کسی که 30 سالش هست و دنبال کار و در آمد نیست تا آخر آویزون شما میمونه

بعد آنوقت خونه رو به نام خودشون میزنن 

کلا از دستم رفت دیگه ...به خاطر حرف مادر شوهرم فروخت .گردن بند گردنم میدید ناراحت بود حتی وقتی سوهرم قرض نداشت....شوهرم به حرف اوناست ...نسبت به قبل بهتر شده ولی ........شوهرم  بیشتر به مصلحت خودش فکر میکنه...اینجا بعضی ها معلم ادبیاتند نمیدونند ما با کیا افتادیم اینجوری شدیم

اگر انصاف داشته باشه باید حداقل نصفش بزنه بنام زنش.حتی زن اگر در آمد هم نداشته باشه بالاخره داره تو ...

قربونت برم شما خودت خانومی.شوهرتم اقاست...من که مادرشوهرم از نسل گدا گشنه هاست حتی ادم نمیخواد بدهاشو بگه خیلی سطحش پایینه خیلی

قربونت برم شما خودت خانومی.شوهرتم اقاست...من که مادرشوهرم از نسل گدا گشنه هاست حتی ادم نمیخواد بدهاش ...

خدا بهت صبر بده، خوشبحال خودم، اول اینکه مادرشوهر ندارم، دوم اینکه سالی یک بار خونه پدرشوهرم میرم فقط عید 

قربونت برم شما خودت خانومی.شوهرتم اقاست...من که مادرشوهرم از نسل گدا گشنه هاست حتی ادم نمیخواد بدهاش ...

اوه اوه.اشتباه نکنیا.مادر شوهر من از مال تو بدتره.چیزی که هست قطع رابطه هستیم.وگرنه جلو خودم شوهرم رو میشست که خونه بزنه به نام من

کلا از دستم رفت دیگه ...به خاطر حرف مادر شوهرم فروخت .گردن بند گردنم میدید ناراحت بود حتی وقتی سوهرم ...

عزیزم از اینجور آدم ها باید دوری کرد.من اگر از اونا جدا نشده بودم قطعا تا الان از شوهرم جدا میشدم.فقط الهی شکر شوهرم عاقل بود گفت اول زنم و زندگیم