2777
2789
برو اقدام کن رو چکاش😃😃😃😃 خوبه برگ چکاش رو نمیخواد 😕

اينقدر راحت چك ميكشه، باباش دسته چكاشو ازش گرفت

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما کلا پول من و تو نداریم. مگه میشه دوتا آدم تختخوابشون مشترک باشه پولشون جدا؟!

پول نداره بنده خدا 

میخواد طلا بفروشه

این ماه طلا فروختی قسطای عقب افتاده رو دادی

ماه های بعدی و بعدی میخواد چیکار کنه

اینجور مواقع خیلی مهربون میشه و دورم میچرخه 

شگرشونه، گول نخور  

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
اتفاقا خودم چند بار اینکارو کردم،ولی میگه دیگه نمیتونم قرض بگیرم چون باید زود پس بدم 

بگو دراز مدت قرض گرفتم یا گفتم دو قسط یا چند قسط بهت پس میدم 

من بیست میلیون داشتم قرض دادم به شوهرم الان یکسال بیشتره گفتن مال دوستمه همش میگه وای چه دوست خوبی کی تو این دوره زمونه بیست تومن میده و یکسال نیاد دنبالش و...

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
منم فروختم. قسم به قران خورده بود بخره تا حالا نخریده ....

من تاحالا سه بار طلا هامو فروختم براش

بگو یه دونه انگشترشو خریده باشه

اگه الان طلاهامو داشتم میتونستم باهاش یه خونه بخرم

ماجرا دارن، مادرشون فوت کرده پدرشون ی زن گرفته و ازون موقع تقریبا دور بچه ها رو خط کشیده 

بنده خدا دلم سوخت 

ببین ما که تو زندگیتون نیستیم

خودت بهتر میتونی تصمیم بگیری عزیزم