2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂😂

بهم چك ميده، اينقدر ازين چكا ازش دارم، كه هيچكدوم برام پول نشده

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
چون درآمد ندارم، میخواد سرویسمو بفروشه، دوست ندارم اما خوب قسطها هم مهمن 

نه کی طلا میفروشه قسط بده

اگه پول داری بهش بده زن و شوهر پول من و تو نداره که

ولی برای قسط ندیدیم کسی طلاشو بفروشه

آره بخدا، وقتی میبینمش دلم براش میسوزه، دوست ندارم اینطوری ببینمش  

من بی اغراق میگم‌خدا شاهده الان شوهرم بگه یه کلیتو بهم بده یه لحظه شک نمیکنم تو ارزونی طلا من ۲۰۰ گرم طلا براش فروختم هنوزم یه گرم نخریدم ولی خودش درک میکنه هر چی درمیاره میده به من زن و شوهر با همن که ارزش دارن

من موقع خرید خونه پول کم داشت بدون اینکه اون بگه سرویسم رو گذاشتم گفنم بفروش.بیچاره خودشم قبول نمیکرد اما بعد راضیش شد.البته بی چشم و رو نیست.بجاش وقتی سند آماده شد زد به نام خودم.تا الانم یک بار نه اون درخواست پول کرده نه من گذاشتم بگه.همیشه قبل از اینکه بگه تا فهمیدم گیره خودم پولامو گذاشتم وسط.پشیمونم نیستم

من میدم ولی میگم از فلانی قرض گرفتم که بهم پس بده بذارم سرجاش وگرنه اگه بدونه از خودمه پس نمیده  ...

اتفاقا خودم چند بار اینکارو کردم،ولی میگه دیگه نمیتونم قرض بگیرم چون باید زود پس بدم