2777
2789
عنوان

ویار تا هفته چند ادامه داره؟

17462 بازدید | 21 پست

سلام مامانای با تجربه

من الان هفته یازده هستم و شنبه میرم توی هفته دوازده بارداری

ویارم اصلا بد نیست ، یعنی تهوع اصلا نداشتم فقط به بوها حساسم. از همه بویی بدم نیاد. خواستم ببینم کیا مثل من بودن و این حالت تا هفته چندم براشون طول کشیده؟

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است...1_ به تو چه...2_ به من چه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خدا رو شکر اصلا حالت تهوع ندارم حتی به بو هم زیاد حساس نیستم فقط غذای سرخ کردنی بوش بهش بخوره دیگه نمیتونم اون غذا رو بخورم

میگن ویار تو ۳ماه اول هست و بعد اون تموم میشه وای هستن کسایی که تو کل بارداری شون ویار داشتن مثل مستاجر مامانم اینا ۷ ماهشه هنوز ویار داره اونم به شوهرش😕😕😕 شوهرش وقتی از سرکار میاد کلی حالش بد میشه

به نظرم این بدترین ویار ممکن هست

منم تهوع خیلی کم دارم زود گذره در حد چند ثانیه ولی به بوها حساسم مثل بوی پودر ماشین لباسشویی خیلی خیلی بیش از حد شده برام و نمیتونم تحمل کنم بوی عطر همینطور ولی من امروز بی بی زدم منفی بود

منم ۱۱ هفته ام.فعلا تهوع دارم اما شرمندم خیلی کم بالامیارم

اما به بوها خیلی حساس شدم

بوی مایع دستشویی و طرفشویی عطر و ادوکلن و کرم و کلا بوی دهن

وای همه چی حالمو بد میکنه

حتی بوی بعضی غذاها مثل کباب و جوجه

چای و خیار هم 

من عجیب به لمس شدن هم حساس شدم اصلا نمیخوام کسی نزدیکم بشینه یا بهم دست بزنه

از شوهرم و بچم دوری میکنم همش

دلم برا دخترم میسوزه اصلا دست خودم نیست چرا اینجوری شدم

چندبار ازش خواستم بره اونور خیلی گریه کرده منم دلم گرفته براش 

این حس بدترین ویاری هست که تا حالا داشتم

طبق پریودی امروز 7 هفتم شده اما طبق سونو پنج هفته و 4 روزمه چندروزه تهوعام شروع شده از هرچی غذای سرخ کردنیو بوی سیب زمینی و گوشت و جوجه متنفرم تنها چیزایی که دوس دارم بستنی و چیزای ترشو میوست

برای آرامش دلم ممنون میشم یه صلوات بفرستید❤🙏
منم خدا رو شکر اصلا حالت تهوع ندارم حتی به بو هم زیاد حساس نیستم فقط غذای سرخ کردنی بوش بهش بخوره دی ...

😮 7 ماه؟؟؟

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است...1_ به تو چه...2_ به من چه...