2777
2789
عنوان

کمکم خواهش میکنم

145 بازدید | 12 پست

سلام معذرت میخوام این سوال می پرسم ولی به جز شما کسی نبود باهاش درد ودل کنم منو همسرم الان یه ماه باهم رابطه نداریم یعنی مدت هست رابطمون کم شده تا دیشب شوهرم تو رابطه زود ا ر ض میشد بازم معذرت که من بهش گفتم چی شده چرا امشب اینقد دیر ا رض ا شدی گفت دوستم یه قر ص بهم داد منم خوردم قرص تاخیری منم ناراحت شدم بهش حرف زدم چه دوستای پرو بی ادبی داری یا دروغ میگی خودت خریدی گفت من راستش بهت گفتم میخوای باور نکن آبجیا شما اگه بودید ناراحت میشدید توروخدا من دارم دیونه میشم 

من دیگه عاشق نیستم چون عشقی ندیدم 

اگه قرص خوردن رو راست گفته باشه ناراحتی نداره بنده خدا برای درمانش حالا ب دوستش احتمالا گفته و اونم این قرصو بهش معرفی کرده

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری یکم ولی خب حتما برای رضایت تو اینکارو کرده دیگه 

گاهی مردا مشکلاتشونو بهم میگن عزیزم حتما بنده خدا از رفیقش کمک خواسته اونم قرص معرفی کرده میخواستی ازش بخوای قرصو نشونت بده خب

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اگه قرص خوردن رو راست گفته باشه ناراحتی نداره بنده خدا برای درمانش حالا ب دوستش احتمالا گفته و اونم ...

گفت دوستام داشتن بهم می گفتن منم گفتم که این قرص چیه منم گفتم یکی به منم بدید اخه یعنی اینا راحت همه چی پیش هم میگن از این ناراحتم

حق داری یکم ولی خب حتما برای رضایت تو اینکارو کرده دیگه  گاهی مردا مشکلاتشونو بهم میگن عزیزم ح ...

گفت یه دونه بوده داده داشته میداده به اون دوستم به منم داده آجی یعنی درمورد رابطشون بازنشون پیش هم حرف میزنن من ازاین ناراحتم

گفت دوستام داشتن بهم می گفتن منم گفتم که این قرص چیه منم گفتم یکی به منم بدید اخه یعنی اینا راحت همه ...

اووووووه اگه بدونی مردا تو جمع خودشون چیا ب هم میگن

بیخیال بابا😙

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
اگه قرص خوردن رو راست گفته باشه ناراحتی نداره بنده خدا برای درمانش حالا ب دوستش احتمالا گفته و اونم ...

میترسم دروغ گفته باشه اخه مردا با دوستاشون اینقد راحت هستن

گفت یه دونه بوده داده داشته میداده به اون دوستم به منم داده آجی یعنی درمورد رابطشون بازنشون پیش هم ح ...

همشون نه ولی خیلیهاشون اره 

از جزییات نمیگن که کلی میگن 

مرسی ابجی من دیگه چیزی بهش نگم درمورد قرص

خب تو خلوتتون وقتی عسقولانه این بهش بگو مثلا تو ازش راضی بودی چیشد که فکر کردی باید قرص بخوری واینا با خوشی زیر زبونش بکش ولی دعوا و دلخوری نه عزیزم