الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
داغونم بچه من هیچکیو ندارم ک حرفامو بهش بزنم خونوادم راه دور خونواده شوهرمم زبون نفهم شوهرمم ک اینطو ...
سلام .این مشکل شما ممکنه برای هر یک از ما پیش بیاد .
سخته .
مطمئن نیستم ولی شنیدم خیلی از افراد با مشکلات پیچیده و سخت از روش فرادرمانی جواب های خوبی گرفتند . پرس و جو کنید .اگه نزدیکتون دوره هاش هست میگن قیمتی نداره . یه تستی کنید .
وای مین مین نگو من خ ناراحتم ک میخاد طلاقم بده نگو خوشبحالت منم اتفاقا میگم خوشبحال تو باها ...
داغونم کرده بخدا دیگه از زندگی کردن سرد شدم،۵سال با اخلاقه بدش نداریش اخلاق گهه خونوادش با بی کسی تو غربت کنار اومدم ولی حس میکنم دارم از تو تحلیل میرم ،خیلی اذیتم کرده
عزیز دلم تنها راه ترک کردن اعتیاد محبته ، خواهرم شوهرش ۵ ساله قرص مصرف میکنه کمپ هم رفته هزار مدل تلاش کرده ولی باز برگشته سمتش ، ولی خسته نشد اینبار بردش پیش یه دکتر طب سنتی تو تهران خیلی کمکشون کرد الان داره با امید پیش میره ، ادم معتاد فقطططط محبت میخواد اونم تو بدترین شرایط که شما اعصابت بهم ریختس ولی حق غر زدن نداری باید محبت کنی میدونم وحشتناکه سخته ولی فقط محبتتتتت راه درمانشه وبس
اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیز دلم تنها راه ترک کردن اعتیاد محبته ، خواهرم شوهرش ۵ ساله قرص مصرف میکنه کمپ هم رفته هزار مدل تل ...
مرسی از راهنماییت عزیزم ولی همه راهارو باهاش رفتم الانم بهم میگه ۳ماه وقت میخام بهم اعتماد کن آخه داره کار راه میندازه بعده۳ماه میبینی ک زندگی از این رو ب اون شده ولی اعتماد من دیگه سلب شده
مرسی از راهنماییت عزیزم ولی همه راهارو باهاش رفتم الانم بهم میگه ۳ماه وقت میخام بهم اعتماد کن آخه دا ...
بنظرم این چند ماه رو با محبت خیلی بیشتر از قبل همراهش باش ، شما که تا الان صبر کردی این چند ماه هم صبر کن ، در کنار محبت فراوون به همسرت میتونی در مورد زندگیت فکر کنی وتصمیم بگیری و با دیگران مشورت کنی وشرایطتو مهیا کنی ، اینطوری بعد چند ماه اگه به لطف خدا درست شد که ان شاالله بشه چیزی رو از دست ندادی ، اگرم نشد بازم چیزی رو از دست ندادی ، ان شاالله که بهترینها براتون پیش بیاد
اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘