2777
2789
عنوان

بخت برگشته

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 56 پست
همیشه میگم بهشتی ترین زنا،خانمای معتادان خیلی سخته 

خداییش اینو از کجا درآوردی؟!!!!!!!!حدیثه؟  

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره،خودشو کشت ک ترک میکنم ولی مقطعی بود،تازه الانم زیر بار نمیره میگه پاکم

اگه فکر می‌کنی به روحو‌جسمت صدمه میزنی و آینده ات تباهه یه فکر جدی کن .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
نمیدونم تاوانه چیه ولی داره ذره ذره جونمو میگیره😢 ب سرم زده خودکشی کنم چون هم میدونم طلاق بده نیس ه ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1890809/هر-کی-حاجت-سخت-داره-بیاد-بریم-گدایی-در-خونه-ام

خدایا شکرت 
نمیدونم تاوانه چیه ولی داره ذره ذره جونمو میگیره😢 ب سرم زده خودکشی کنم چون هم میدونم طلاق بده نیس ه ...

طلاق بده نیست یعنی چی؟ اصلنم فکر خودکشی نکن که اونور حلوا پخش نمیکنن.

خانواده اتم حمایتت میکنن الانو‌نبین.به نظرم برو سرکار .دستت تو‌جیب باشه بعدم جدا شو .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اگه فکر می‌کنی به روحو‌جسمت صدمه میزنی و آینده ات تباهه یه فکر جدی کن .

من دانشجوام پول ندارم،پدرمم فوت کرده و ناپدری دارم البته آدم بدی نیس ولی خب جایه پدر خوده آدمم نیس که،تو این زمونه هرجا میری ازت پول میخان واسه ی مشاوره گرفتن طلاق یه عالمه پول دادم 😔 حس میکنم همه درا ب روم بستس

طلاق بده نیست یعنی چی؟ اصلنم فکر خودکشی نکن که اونور حلوا پخش نمیکنن. خانواده اتم حمایتت میکنن الان ...

متاسفانه جز سرکوفت کاره دیگه ایی نمیکنن،توروخدا دعام کن ک راه درستو انتخاب کنم

خدا به زندگیت فرج خیر بده. بالاخره بعد هر شاهی سپیدی هست. امیدوار باش .فعلا فکرتو بزار رو درست .اونم آنقدر بکشه جونش دربیاد .

ادم بعضی وقتها تاوان ندانم کاری خودشو میده

اگه امروز اقدام جدی نکنی فردا پشیمونتری و بر عمر و جوونی هدر رفته ات افسوس میخوری

دوسش داری مجبورش کن ترک کنه پاش واستا

نمیشه بریدی نمیخای ادامه بدی جدا شو

تکلیف خودتو مشخص کن

با کجدار مریز رفتار کردن عمرت هدر میره

همه زندگیم = دخترم
😞😞میخام جداشم ولی کو کسی ک پشتو پناهم باشه😭😭😭😢😢😢از همه عالم بی کس ترم

عزیزم خدا پشتیبانته بهتره تا بمونی زجر بکشی حداقل انموقع میدونی خودتی دیگه ولی فکر خودکشی و اینا نکنی ک اصلا کار عاقلانه ای نیس تازه چیزی از اونا کم نمیشه فکر خودکشی رو هم نکنی ک گناهه از چاله تو چاه میوفتی

متاسفانه جز سرکوفت کاره دیگه ایی نمیکنن،توروخدا دعام کن ک راه درستو انتخاب کنم

قابل باشم چشم . تو فکرتو بزار از درسات نمره عالی بیاری .برات خیلی سودمند هست .