2777
2789

رامبد جوان بازهم شیطنت خودشو داشت بازم داشت یجوریایی موش میدوعوند 

زیادی به ابوطالب میخندید

منکه اصلا به ابوطالب خندم نگرفت همش میخواست غیراخلاقی حرف بزنه جذاب نشده بود بنظر من وحید بهتر بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط به وحید خندیدم 

واقعا اجرای ابوطالب رو دوست دارم و فالوش کردم همیشه هم کامنت میذارم و طرفدارشم اما امشب اصلا خوب نبود خدایی

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

دوتاش خوب بودن 😆😂😂ولی اجرای ابوطالب یکم پیامای خوبی نداش بچه ها کنجکاو میشن میپرسن و نمیتونیم جوابشونو بدین

من ک خیلی خندیدم ب دوتاشم رای دادم ولی دوس دارم رحیمیان بیاد بالا😆

ابوطالب عااالی بووود خیلیییی خندیدم وحید مزخرف بود

آره خوب بود

ولی 

اگه سرعت شوخیاش رو از اجراش بگیری غیر از شیطنت جنسی چیز خاصی نداشت

براتون مهم نبودیم، شما هم واسه کائنات مهم نیستین! 

رامبد بازم کار خودشو کرد و اخر ابوطالبو بوسید و غش کرد از خنده واقعا رفتارش غیر اخلاقیه کلا انگار همشون نسبت به وحید جبهه دارن  نمیدونم چرا 😐😕وحید خیلی بامزه به عنوان یک استنداپ کمدین من بیشتر میپسندم کارشو اداهاشو میمیک صورتشو و دستاشو همه چیز یک استنداپ کمدین و داره .و همینطور علی صبوری هم خیلی خوبه 

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

اینا هی به وحید تیکه میندازن

هم رامبد هم اونی که پشت دوربین حرف میزنه خیلی هم بی ادبه... 

خیلی کارشون چندشه 😷

به نظرم وحید بره از دست این جونور ها خلاص میشه انگار همه باهاش پدرکشتگی دارن... 

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

ابوطالب واقعا کارش خوبه و باهوشه 

میشه میشه احتمال اینم داد که اجرای امشبش رو چون می‌دونه ملت ایران عاشق جکهای بی تربیتی هستن, خواست ازین طریق خنده بگیره

و همون که گفتم سرعتش بخش زیادی از جذابیتش بود اتفاقا، اگر نبود، خنده هاش نصف میشد

چون دیدین پارسال هم که مجید افشاری که متنش به معنای واقعی طنز بود و قابل تفکر، در مقابل میثم که نوع طنزش سبک و کودکانه و سطحی تر بود رای کمتری آورد!!!!

به هر حال انتخاب مردم ما اینجوریه.....

و اینکه کسی بدونه چه موضوع و متنی رو انتخاب کنه نشان از هوششه

براتون مهم نبودیم، شما هم واسه کائنات مهم نیستین!