2777
2789
عنوان

امروز رفتم پوشک بخرم با فروشنده بحثم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونین تو رفاه ببم چ قیمتیه؟؟

فکرکنم هفت تومنه بسته کوچیکاش

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

حق با فروشنده بود

ما هم بخاطر کمبود جنس تو داروخونه بنابر دستور وزارتخونه توزیع عادلانه باید انجام بدیم.

حتی شیرخشک رو به هر نفر فقط یکی میفروشیم تا به افراد دیگه هم برسه

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
حق با فروشنده بود ما هم بخاطر کمبود جنس تو داروخونه بنابر دستور وزارتخونه توزیع عادلانه باید انجام ...

خوب اگه اینجوره اون فرد کل خانوادشا میاره هر کدوم یکی میخرن تا به اون تعداد مورد نظرش برسه

شوهر رفته بود میوه بگیره گلابی رو میداده۳تومن میگه گفتم برم سوپری بعد بیام بگیرم،فروشنده گفته۵تومن د ...

وای شماکجلیین که گلابی سه تومنه؟من امروزپیام دادم شوهرم میگم چندکیلوگلابی بگیربرام آخه یبوست داشتم اومده خونه نگرفته میگم چرانگرفتی میگه کیلو۱۸تومن بود 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
حق با فروشنده بود ما هم بخاطر کمبود جنس تو داروخونه بنابر دستور وزارتخونه توزیع عادلانه باید انجام ...

من همیشه شیر خشک کارتنی میخریدم نمیشه ک هر روز هر روز رفت داروخانه  از وقتی این گرونیا شروع شده هیجا نمیدن 

من همیشه شیر خشک کارتنی میخریدم نمیشه ک هر روز هر روز رفت داروخانه  از وقتی این گرونیا شروع شده ...

باید بری از هر داروخونه یه دونه یه دونه بخری!

الان مشکل خیلیا همینه متاسفانه

خوب اگه اینجوره اون فرد کل خانوادشا میاره هر کدوم یکی میخرن تا به اون تعداد مورد نظرش برسه

بعضیام این کارو میکنن

ولی شرایط طوریه که باید مردمم هوای همو داشته باشن

وای شماکجلیین که گلابی سه تومنه؟من امروزپیام دادم شوهرم میگم چندکیلوگلابی بگیربرام آخه یبوست داشتم ا ...

کرج،کیفیت پایین بوده فکرکنم چون شوهرم میگفت سبز بود

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.
بسته چند تایی خریدی ؟؟ 

34 تایی 

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
کرج،کیفیت پایین بوده فکرکنم چون شوهرم میگفت سبز بود

یعنی امسال آرزوبه دل میوه هاموندیم