دختربازیگوش مدیر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 1577 عنوان امروز رفتم پوشک بخرم با فروشنده بحثم شد | مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 60 پست چهارتا بسته مای بی بی سایز چهار میخواستم دوتا بیشتر بهم نمیداد میگفت خیلی نایاب شده میخوام بزارم واسه یه مشتری دیگه منم گفتم خوب چه فرقی میکنه من پولشا میدم اونم پولشا میده وای وای وای فکر کنم فروشنده دیونه بود خخخخخخخخخخخ 1397/05/26 | 00:16 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلساجونم عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 2311 ببین مردم چه بی انصاف شدن خدابهمون رحم کنه فقط 😔😔😔😳😳😳 تیکرتولدیکسالگی دخترنازم هلساجونمه😍😍😗😗❤💝
دختربازیگوش مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 1577 همیشه میخرم پنج روزپیش پنج روز پیش اره شاید این قیمت بود از شنبه گرون ترم میشه
zizi68 عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 9710 نمیدونین تو رفاه ببم چ قیمتیه؟؟ فکرکنم هفت تومنه بسته کوچیکاش هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
سپیده۱۳۷۰ عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 12604 حق با فروشنده بودما هم بخاطر کمبود جنس تو داروخونه بنابر دستور وزارتخونه توزیع عادلانه باید انجام بدیم.حتی شیرخشک رو به هر نفر فقط یکی میفروشیم تا به افراد دیگه هم برسه لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
دختربازیگوش مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 1577 حق با فروشنده بود ما هم بخاطر کمبود جنس تو داروخونه بنابر دستور وزارتخونه توزیع عادلانه باید انجام ... خوب اگه اینجوره اون فرد کل خانوادشا میاره هر کدوم یکی میخرن تا به اون تعداد مورد نظرش برسه
zizi68 عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 9710 شوهر رفته بود میوه بگیره گلابی رو میداده۳تومن میگه گفتم برم سوپری بعد بیام بگیرم،فروشنده گفته۵تومن د ... وای شماکجلیین که گلابی سه تومنه؟من امروزپیام دادم شوهرم میگم چندکیلوگلابی بگیربرام آخه یبوست داشتم اومده خونه نگرفته میگم چرانگرفتی میگه کیلو۱۸تومن بود هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
هلساجونم عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 2311 فکرکنم هفت تومنه بسته کوچیکاش چقد خوب.من از سوپر میخرم کوچیکاش ۸۵۰۰.بزرگاش ۲۰تومن تیکرتولدیکسالگی دخترنازم هلساجونمه😍😍😗😗❤💝
اختاپوس عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 61037 حق با فروشنده بود ما هم بخاطر کمبود جنس تو داروخونه بنابر دستور وزارتخونه توزیع عادلانه باید انجام ... من همیشه شیر خشک کارتنی میخریدم نمیشه ک هر روز هر روز رفت داروخانه از وقتی این گرونیا شروع شده هیجا نمیدن
اختاپوس عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 61037 وای شماکجلیین که گلابی سه تومنه؟من امروزپیام دادم شوهرم میگم چندکیلوگلابی بگیربرام آخه یبوست داشتم ا ... منم تعجب کردم کیلو سه تومن گوجه خیارم نمیدن
سپیده۱۳۷۰ عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 12604 من همیشه شیر خشک کارتنی میخریدم نمیشه ک هر روز هر روز رفت داروخانه از وقتی این گرونیا شروع شده ... باید بری از هر داروخونه یه دونه یه دونه بخری!الان مشکل خیلیا همینه متاسفانه لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
سپیده۱۳۷۰ عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 12604 خوب اگه اینجوره اون فرد کل خانوادشا میاره هر کدوم یکی میخرن تا به اون تعداد مورد نظرش برسه بعضیام این کارو میکننولی شرایط طوریه که باید مردمم هوای همو داشته باشن لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
دختربازیگوش مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 1577 [QUOTE=66818741]بعضیام این کارو میکنن ولی شرایط طوریه که باید مردمم هوای همو داشته اخه پوشک وشیر خشک ایرانی که تولید داخل اخه اینا دیگه چرا؟؟
خاورخانوم عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 2826 وای شماکجلیین که گلابی سه تومنه؟من امروزپیام دادم شوهرم میگم چندکیلوگلابی بگیربرام آخه یبوست داشتم ا ... کرج،کیفیت پایین بوده فکرکنم چون شوهرم میگفت سبز بود دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.
فدامدا عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 3977 بسته چند تایی خریدی ؟؟ 34 تایی ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است
zizi68 عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 9710 کرج،کیفیت پایین بوده فکرکنم چون شوهرم میگفت سبز بود یعنی امسال آرزوبه دل میوه هاموندیم هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!