2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گف میرم زن میگیرم 😐

مال منم احتمالا میگه میرم یکی دیگه میگیرم  

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
خب این نظرشماست ازنظرمن عشق واقعی توقلب انسان نمیمیره ودیدم اطرافم چندنفری رو هم زن هم مرد واقعا عاش ...

هستند ادم هایی که هیچ وقت ازدواج نمیکنند البته به دلایل مختلف شاید یکی از دلایلشون این باشه که مورد مناسبی پیدا نشده یه سری هم هستند که  کاملا با احساساتشون زندگی میکنند ولی خب اونا احتمالا تو حال روحی خوبی نیستند و کلا از دنیا فاصله گرفتند بیشتر بیشتر فشار روحی نمیذاره به زندگی برگردن من هم زن ها و مردهایی و دیدم که تو زندگیشون خیلی عاشق بودند اما به فرض بعد ده سال ازدواج کردند به هر حال حس تنهایی نیاز های مختلف نیاز به دوست داشته شدن و هزار تا چیز دیگه ادم و سمت ازدواج مجدد میبره اگر هم کیس مناسبی پیدا بشه که فوق العاده ست به نظرمن یه ادم هم میتونه ازدواج کنه هم عشق سابقش و تو قلبش نکشه هیچ منافاتی باهم نداره اصلا قبول ندارم که ازدواج دوم نشون از عشق حقیقی نداشته

هستند ادم هایی که هیچ وقت ازدواج نمیکنند البته به دلایل مختلف شاید یکی از دلایلشون این باشه که مورد ...

میدونی عقیده ها متفاوته،،مثلا من اصلا نمیتونم اینی که شما میگید ودرک کنم وبلعکس شمانمیتونید منو درک کنید...

نمیشه گفت کدوم درسته کدوم غلط...هرکدوم درباور یک نفر درسته...

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
میدونی عقیده ها متفاوته،،مثلا من اصلا نمیتونم اینی که شما میگید ودرک کنم وبلعکس شمانمیتونید منو درک ...

اره دقیقا منم داشتم به همین فکر میکردم ما نگاهمون به عشق و علاقه و نمادهاش های رفتار عاشقانه کلا متفاوت