2777
2789
اخه واقعا چه فرقی میکنه ....واقعا توقع دارید چیکار کنند تا اخر عمر موهاشون و بکنند و مشکی بپوشن فوقش ...

درسته ازدواج میکنن ولی خداییش زنا خیییییلی کمتر از مردا ازدواج میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته ازدواج میکنن ولی خداییش زنا خیییییلی کمتر از مردا ازدواج میکنن

راستش و بگیم بیشتر از عواطف و.....دلیلش این که موقعیتش برای خانم ها کمتر پیش میاد برای زن بیوه مخصوصا با یه بچه ولی یه مرد چون میره خواستگاری و این که متاسفانه متاسفانه تو فرهنگ ما ازدواج دوم برای مرد راحت تره یه زن اگر تو ۴۰ سالگی همسرش و از دست بده معمولا دور ازدواج دوم و باید خط بکشه اما یه مرد نه تنها ازدواج میکنه ممکن بچه دار هم بشه

اخه واقعا چه فرقی میکنه ....واقعا توقع دارید چیکار کنند تا اخر عمر موهاشون و بکنند و مشکی بپوشن فوقش ...

خب این نظرشماست ازنظرمن عشق واقعی توقلب انسان نمیمیره ودیدم اطرافم چندنفری رو هم زن هم مرد واقعا عاشق بودن وبعد مرگ نتونستن باشخص دیگه ای ارتباط برقرارکنن...درسته تا اخرعمرعذادار نمیمونه هیچ ادمی..اما همه هم ازدواج مجددنمیکنن.

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
 ایشالا یه خوبشو پیدا کنی که رمانتیکم باشه اینجور جوابارو نده

خیلی ممنون

ولی همچین جواب های بدی هم ندادن که هرکی عشق ش رو یجور نشون میده

من دوس ندارم مثلا اگه این حرفو پرسیدم دربیاد بگه وای عزیزم تو بمیری منم میمیرم از این لوس بازی ها خوشم نمیاد حوصله آدم رو سر میبره

دوست دارم اگه پرسیدم مثلا جواب بده بگه میام میزنمت ها، قربونش برم چقد من این مدل ابراز علاقه رو دوس دارم!    

مدل ابراز علاقه ش سبک مردونه باید داشته باشه!

راستش و بگیم بیشتر از عواطف و.....دلیلش این که موقعیتش برای خانم ها کمتر پیش میاد برای زن بیوه مخصوص ...

بله همه اینا درسته ولی من از جنبه احساس اون فرد میگم که زن واقعا جایگزین کردن براش سخته تو هر سنی 

یکی از دوستانم بعد از عقد از شوهرش پرسید من بمیرم چیکار میکنی  توقع جواب رمانتیک داشت&nbs ...

من هم فکر میکنم همین جواب و بدم کلا از این مظلوم نمایی ها خوشم نمیاد یه شوهر خواهر دارم هر چند وقت یه بار تو جمع خودمون به خواهرم از این حرفهای احساسی میزد وای اگر من مردم فلان کار و کن ال کن بل کن و.....خواهرم کلی قربون صدقه اش میرفت تا این که در دفعه قبل خواهرم بهش این جواب و بهش داد کلا مشکل حل شد 😂😂و دیگه از این حرفا نزد