2777
2789
عنوان

آپارتمان نشين ها بياين ي لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 33 پست
میرفتی😐والا مردم پررو شدن من پریشب خواب بودم ساعت دوازده ویک شب بود  یه لحضه از سروصدا پرید ...

همون لحظه باید زنگ میزدین ۱۱۰،حساب کار دستشون بیاد.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار خاهر همسایمون اومد دم در با شوهرم حرف بزنه..شوهرم جوابشو نداده بود شوهرم در زد درو باز کردم دختره برگشت گف کری باتو بودما..رفتم همسایه رو صدا کردم حقشو گذاشتم کف دستش..دیروز داشتم میرفتم بیرون خودش معذرت خاهی کرد

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
منم حساسم ولي شوهرم گفت با اين ها نميشه دهن به دهن بشي

اتفاقا باید جوابشونو داد تا نگن نفهمید و دوبازه تکرار کنه..والا زمونه فرق کرده قبلا میگفتن چیزی نگی طرف خودش شرمنده میشه از رفتارش..ولی الان باید خودت دس بکار شی و بهشون بفهمونی ک کارشون اشتباه

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز

همسایه طبقه پنجمی ما عید امسال اثاث کشی کردن اومدن آپارتمان ما.تا بحال دو بار دعواشون شده زنه زنگ زده پلیس برا شوهرش آورده.هر دفعه تو کوچه کلی دادوبیداد کردن.حالا زنه میگه من اگر راه پله جارو کنم آبروم میره.منم بهش گفتم چطور تو کوچه دادوبیداد برا شوهرت میکنی پلیس میاری آبروت نمیره.داشت آشغال خانم خودشو جر میداد برام.زنه مساله داره خیلی با مردا راحته.

اتفاقا باید جوابشونو داد تا نگن نفهمید و دوبازه تکرار کنه..والا زمونه فرق کرده قبلا میگفتن چیزی نگی ...

دقيقا همينطوره كه ميگي

اخه من مدير ساختمان مون هستم نميتونم باهاشون مدام جنگ و جدال كنم😫😫😫😫😫😫

يك دختر دارم شاه نداره  
میاان؟خیلی دوس دارم این کارو بکنم  ازیه طرفم شوهرم میگه ول کن این معتاده تازه لج میوفته یه کار ...

احتمالا میان.خب نباید جلب توجه کنی که شما زنگ زدین.

با اجازه استارترhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2006971/تاپیک-جامع-گذر-از-بی-پولی-و-مدیریت-هزینه?postId=66792908 هم بخونید هم نظر بدین

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم
این ساختمونی ک این دفه اومدیم ساختمون خوبی نیس از نظر همسایه..یعنی هرروز ازینجور موردا برا ما پیش می ...

ايشالا از اين به بعد همسايه هاي خوبي داشته باشين

يك دختر دارم شاه نداره