2777
2789
عنوان

آپارتمان نشين ها بياين ي لحظه

376 بازدید | 33 پست

با بي فرهنگي و نفهمي و بي شعوري همسايه تون چطور برخورد ميكنين؟! 

(ظهر همسرم ميخواست بره بيرون، اسانسور طبقه اول بود و هرچي ميزد نميومد، در پله اضطراري ها رو باز كرد و گفت در اسانسور ازاد كنيد بعد اسانسور رفت طبقه چهار و همسايه همون طبقه اداي شوهرمو دراوارد و حرفشو با لحن مسخره تكرار كرد. به قدري ناراحت شدم كه چندبار ميخواستم برم بزنم تو گوش اون خانم😡😡😡😡)

يك دختر دارم شاه نداره  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خيلي بي فرهنگن ديگه از خونمون بدم اومده

ماهم به سری ادم به شدت قالتاق وبی فرهنگ همسایمونن دیگه بدم اومده ازمجتمع دنبال خونه دربست هستیم

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️

میرفتی😐والا

مردم پررو شدن

من پریشب خواب بودم ساعت دوازده ویک شب بود 

یه لحضه از سروصدا پریدم بالا فک کردم شوهرم پاشده تلویزیونو روشن کرده بعد دیدم وای نه کنارم خوابیده 

گفتم وای نکنه یکی تو خونس 

شوهرمم پرید بالا پاشد ببینه چه خبره 

ما طبقه اخریم همسایه طبقه پایینی باچند تا مرد مفنگی انگار رفته بودن رو پشت بودم چیز میکشیدن صداشون از تو کانال کولر میومد😑

شوهرم رفت دره پشت بومو باز کنه قفل کرده بودن از پشت بیشعورا هی گفت چه خبره درو باز نمیکرد میگفت هیچی هیچی

من جوابشو میدم..روشوهرم حساسم کسی بد باهاش حرف بزنه.جواشو میدم حتی اگ دعوا رابیفته

منم حساسم

ولي شوهرم گفت با اين ها نميشه دهن به دهن بشي

يك دختر دارم شاه نداره  
با احترام به همه .خانواده هایی که تو خونه ویلایی زندگی میکردن بعد میان تو آپارتمان بیشتر مشکل ساز هس ...

نه جانم ربطي نداره

همسايه پاييني ما ويلايي بوده خونه قبلي شون صداشون در نمياد حتي پاركينگ شون هم در اختيار ما گذاشتن اما همسايه هايي كه ادعاشون ميشه از همه بدتر هستن

يك دختر دارم شاه نداره