2777
2789
چی شد آخرش 😂😂😂😂😂😂😂

فعلا دارن صحبت میکنن البته ببین دختره خودشم مقصر بود مطمعنن اشتی میکنن ولی ممد میخواد تنبیه اش کنه این اخلاق زورگوییشو بگیره

nilay تون رفت 😢🖐💔by by👣💣💥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعطیل شد؟ فردا تکلیفش معلوم میشه فکر نکنم زندگیش دووم بیاره

ایشالا ک میاره 😏

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
بمیرم برا مظلومیتت ممددددد

😂😂😂😂

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
ساعت چند 😂😂😂😂😂

سريال خانگيه معلوم نميشه قسمت بعدي كي مياد 

بايد همينجا منتظر بشينيم

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
آشتی نکردی

فعلا کاری نکردم 

منتظرم بابام با باباش صحبت کنه

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
ترکی؟

هَن 

هنوز تماسي باهم ندارين؟

نه