2777
2789
عنوان

چطوری واس شوهرمون ملکه باشیم

271 بازدید | 17 پست

دوستان نظر بدین چجوری جذاب و دلربا باشیم

سیاست داشته باشیم بداخلاق نباشیم اما اینجوری نباشه که تو دلمون حرص بخوریم فقط ظاهرمون خوب باشه

یه روش میخام که بشه تو کل زندگی اجرا  کرد نه که ادم فقط ادا دربیاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبا ارایش بدن داشته باشیم 😂😐😑😷🤢🤣😁

بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی  در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .
تاج گذاری کنیم 

🤣🤣🤣😁

بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی  در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .

عزیزم.فقط.مهربونی.من.که.خدم.اینجوریم.و.خیلی.هم.واسه.شوهرم.عزیزماگه.هم.ازیتت.کرد.به.این.جمله.فکر.با.خودت.بگو.خدا.من.سکوت.میکنم..خوت.جوابش.و.بدهالبته.یه.چیزی.به.خدا.نگی.خدای.نکرده.بلا.ملا.سرش.بیاد

خخخخخخخخ دقیقا میخام جاشو بگیرم تاج گذاری کنم  عالی گفتی 🤣🤣🤣🤣

والا

اجازه بدیم مارو جلوی ننه و خواهر جونشونم قربونی میکنن

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝

من فک میکنم ملکه ننه شه ننشم  فک میکنه منم 🤣😂😂

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
ینی چی 😁

نمیدونم خودمم از یه جا شنیدم😁

به چند دلیل قرار دادن ملکه به عنوان الگو را رد میکنم : برای نمونه خانواده سلطنتی انگلیس و مثال میزنم
اونا اونطوری که در فیلم ها نشون میدن نیستند
⚘️۱. ملکه الیزابت دوم خودش از زندگیش راضی نبود و به عموی خودش گفت که در حق ما ظلم کردی که باعث شدی من ملکه باشم و ترجیح میدادم یک دختر روستایی بودم و راحت زندگی میکردم
⚘️۲. فیلیپ شوهر ملکه الیزابت به هیچ وجه از همسرش راضی نبود و بهش خیانت میکرد
⚘️۳. فیلیپ اظهار کرده بود که پادشاه و ملکه مثلردوتا عروسک هستن که تزیینشون میکنن و برای نمایش میبرن و همه چیز ظاهر سازی است و اونا اصلا نمیتونن از زندگی خودشون ره راحتی لذت ببرن

بنابراین ۳ مورد نتیجه میگرم بر عکس چیزی که ما تصور میکنیم زندگی اونا خیلی هم قشنگ و رویایی نیست و مشکلات زیادی دارند