2777
2789

بچه ها هرچی زودتر باید ده کیلو گم کنم بخاطر بچه هام نمیتونم باشگا برم چی کنم اشتهام کم شه زودتر وزنم بیاد پایین

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ده کیلو رو باید تو هفت هشت ماه کم کنی. یه ماهه نه شدنیه نه بدن تحملشو داره

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

یا خدا موهات میریزه یهو نکن این کارو ولی با نخوردن روغن و شیرینی و شکلات و چیزای مضر و پیاده روی زیاد میتونی به وزن دلخواهت برسی

میوه ام بخور برنجم یه روز در میون ۶قاشق بخور حذف نکنی برنج و هاااا

رژیم بگیر از دکتر تغذیه و برو باشگاه،اصولی کم کن

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
یک ماه ده کیلو بعدش باید بری یه سال بیمارستان بخوابی.

اره من دیدم طرف استخوناش پوک شده بود بخاطر رژیم سخت اورده بودنش بیمارستان 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!