2777
2789

سلام مامانا خسته نباشیدـدختر من خــیــلی پوست حساسی داره و بیشتر از دوساعت نمیتونست پوشک رو تحمل کنه و قرمز میشد.قبل از هرچیز بشوریدش بچه رو خوب خشک کنید بعد روغن جامد بمالید به لای پاش و اونجاهایی که قرمز میشه.با اینکار تاساعت های طولانی میتونید پوشک رو عوض نکنید.من اینکارو کردم و نتیجه گرفتم.امیدوارم شماهم نتیجه بگیرید😍

ما مردادیا شاید بی کس باشیم اما ناکس نیستیم دم ما مردادیا گرم    

با کالاندولا هم میشه چرب کرد و از قرمز شدنش  جلوگیری کرد

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا ساعتها که نمیشه پوشک بچه رو عوض نکرد توی این گرما گناه دارن😐

من هر 3 ساعت یکبار تعویض میکنم اگر زیاد جیش کرده باشه 2 ساعت یکبار

روغن جامد برای دختر بچه عفونت نمیاره؟

.Pain🔥you made me a believer

با کالاندولا هم میشه چرب کرد و از قرمز شدنش  جلوگیری کرد

دقیقا

احساس میکنم روغن جامد باعث تجمع باکتریها و عفونت میشه خدایی نکرده مخصوصا توی دخترا

من کرم ضد التهاب زینک اکساید میزنم عالیه از موقعی ک دنیا اومده تا الان ک هشت ماهس پاش ی بارم نسوخته

دكتر دختر منم گفت هيچي بهتر و بي ضرر تر زينك نيست 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
با کالاندولا هم میشه چرب کرد و از قرمز شدنش  جلوگیری کرد

من استفاده کردم پشیمون شدم همه پوستش تیره تر شد هم سوختگیش خوب نمیشد از وازلین مخصوص اطفال الانه استفاده میکنم نتیجه هم گرفتم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من که هرچی استفاده کردم فایده نداشت مای بی بی عوض کردم بازم فایده نداشت.این جواب داده.من قبلش خوب خشک میکنم بدنشو بعد چرب میکنم .بعدم این پمادا مواد شیمیایی دارن بچه بزرگ بشه موی زاید بیشتر میشه روی بدنش

ما مردادیا شاید بی کس باشیم اما ناکس نیستیم دم ما مردادیا گرم    

من از بدو تولد دخترم تا الان که 11 ماهشه کرم کالاندولا ایروکس زدم به محل پوشکش خداروشکر هیچ موقع هم پاش قرمز نشده

یکبار توی 4 ماهگی فقط پاش دونه زد که اونم آلرژی به مولتی ویتامین بود قطع کردم خوب شد