2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه منم اعتقاد ندارم، کشورای درجه ۱ دنیا اصلا به این چیزا فکر نمیکنن. خرافات مخصوص کشور خودمونه اونم ...

ولی به انرژی منفی که آدما با اعتقادات محکمو وقویشون وشومشون میتونن به زندگی آدما بدن اعتقاد دارم ولی خوب نه اونطوری که اسمشو بزارم جادو وجنبل بلکه با فکر وانرژی

واقعا

اره به خدا.منم اعتقاد نداشتم ولی بابام تصادف شدید داشت که تو اون تصادف بین٨نفر فقط بابام زنده موند شکر خدا بعد یه عالمه عمل و دوا ودکتر وقتی اومد خونه انگار چشم شده بود که جون سالم به در برده بود بعد چند روز که مردم اومدن عیادتش یه روز یه دفعه لکنت زبون گرفت و نمیتونست حرف بزنه و اشک ازچشماش میومد هزار جور دوا و دکتری کردیم نشد تا اینکه یه نفر گف براش از دعا نویس دعا بگیرید باورتون نمیشه مامان زنگ زد دعانویس مشکلشو گف هنوز دعارو نیاورده بود خونه فقط نوشته بود حال بابام کاملا خوب شد

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
عجب چه جالب

اهوم هم دعای خوب هستش هم بد چون اینا از روی قران مینویسن منم تا حدثدی اعتقاد پیدا کردم و عده ای از دعا نویسا که محدودا دعای بد هم مینویسن 

اهوم هم دعای خوب هستش هم بد چون اینا از روی قران مینویسن منم تا حدثدی اعتقاد پیدا کردم و ع ...

به نظرت من الان چیکار باید بکنم برم مثلا دعا بگیرم؟یعنی همسرم روبراه میشه حالش

ولی به انرژی منفی که آدما با اعتقادات محکمو وقویشون وشومشون میتونن به زندگی آدما بدن اعتقاد دارم ولی ...

درسته اما بازم من به اون اعتقاد ندارم، چون اگه نگاه کنی خیلی از هنرمندای مشهور(مثلا آمریکایی) زندگیشون رو همه میبینن و خیلیا فحش میدن و .... اما اونا موفقتر میشن. من بنظرم تا خدا هست هیچ انرژی منفی تو زندگی اصلا تاثیر هم نمیذاره، چون قدرت برتری هست و بقیه ناچیزن. شاید فقط ذهنت درگیر حرفاشون بشه، ذهنت هم که درگیر بشه خود به خود تو زندگیت تاثیر میذاره، پس کلا به یسری از آدما نباید اهمیت داد، هر چی میخوان بگن یا انجام بدن

درسته اما بازم من به اون اعتقاد ندارم، چون اگه نگاه کنی خیلی از هنرمندای مشهور(مثلا آمریکایی) زندگیش ...

آفرین حرف خوبی بهم زدی توی کتاب چهار اثر فلورانس الان یادم اومد که میگفت اگر فقط به خیر اعتقاد داشته باشیم ودر واقع به خیر وشر اعتقادی نداشته باشیم وبدونیم خدا قدرت مطلق وسرچشمه ی خوبیهاست پس دیگه اتفاق بدی برامون نمیفته چون تو ضمیر نا خود آگاهمون هیچ بدی برای اتفاق افتادن وجود نداره.مرسی عزیزم یاد آوری خوبی بود😙

به نظرت من الان چیکار باید بکنم برم مثلا دعا بگیرم؟یعنی همسرم روبراه میشه حالش

من خودم نگرفتم ولی یکی از نزدیکام که نفهمیدم مشکلش با شوهرش چی بود که برای دعا میرفت من تاجایی که حدس زدم قصیه خیانت بود انگار بعد گف مشکلم حل شده کاملا با دعا یا خواهر همون بنده خدا شوهرش خیلی تابع برادر بزرگش بود و شریک بودن باعث اختلاف زندگیشون شده بود با اینکه پسره میفهمید درحقش داره ظلم میشه اما نمیخواس از برادرش جداشه رفته بود دعا گرفته بودکاملا مستقل شدو مشکلش کامل حل شد ولی من کلا خودم یه ترسی دارم برای دعا گرفتن بازم به اون دعا نویسی که میری بستگی داره که اینکاره باشه یانه بعضی الکی برای پولگیریه ولی بعضی واقعا علم دارن راجبش