سلام...من ب تجویزپزشک پوست محلول کلیندابرای جوش صورت وگرفتم الان سه چهارروزه استفاده میکنم ۱۲شب و۸صبح الان صورتم پوسته پوسته شده وسوزش داره این طبیعیه یاحساسیته لطفاپاسخ بدیدنمیدونم چیکارکنم اگه حساسیته دیگه استفاده نکنم دورچشمامم پوسته پوسته شده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من ژل ضد جوش سینره خریدم تقریبا 4روزه استفاده میکنم شبا میزدم تا صبح رو صورتم بود جوشام قرمز تر شدن صورتم پوسته پوسته و سوخته جاهاییم ک زدم سفید شده ولی صورتم داغون شده ریخته بیرون. میخوام ببینم اثرش همینطوریه یا برا من نیفتاده!! ک دیگه نزنم
عزیزم من ژل ضد جوش سینره خریدم تقریبا 4روزه استفاده میکنم شبا میزدم تا صبح رو صورتم بود جوشام قرمز ت ...
من یه مدت کوتاه میزدم معمولا اگرم میخواستم بزنم که تا فرداش بمونه خیلی کم فقط رو برجستگی جوشام میزدم. پن ژل هم خیلی خوبه اما به پوست من نساخت شما امتحان منید شاید برا شما خوب بود
اگر بدانيد مردم هزار بار بيشتر به يك سردرد معمولى خوداهميت مى دهند تا به خبر مرگ من و شما،ديگر نگران نخواهيد شد کهدرباره شما،چه فكرى مى كنند...!