سلام...من ب تجویزپزشک پوست محلول کلیندابرای جوش صورت وگرفتم الان سه چهارروزه استفاده میکنم ۱۲شب و۸صبح الان صورتم پوسته پوسته شده وسوزش داره این طبیعیه یاحساسیته لطفاپاسخ بدیدنمیدونم چیکارکنم اگه حساسیته دیگه استفاده نکنم دورچشمامم پوسته پوسته شده
اولا هیچ لایه برداری نباید دور چشم بزنی دوما خاصیت لایه بردار پوسته پوسته کردن پوست هستش برو داروخانه یه مرطوب کننده مخصوص صورت ابرسان بگیر من یه مدت پیش با ژل دیفرلین این طوری شدم ابرسان قوی اون خریدم گرون بود ولی دو روزه پوستم خوب شد
سلام عزيزم،منم دكترم اول بهم كليدا مايسين تجويز كرد كه يه مدت استقاده كردم براى چربى پوست و جوش خوب بود ولى بعداً باز چربى پوستم برگشت بعدش اين دفعه بهم اريترومايسين داد كه بهتره فعلا.ولى اول صورتت رو بشور نه اين كه خيلى لايه بردارى كنى و بسابيشا!بعد نيم ساعت كه صورتتون رو شستيد از محلول استفاده كنيد.دور چشم و بينى هم به هيچ وجه استفاده نشه!😉
ینی استفاده کنم مشکلی نداره البته وقتیم میزنم سوزش داره
ببين براى منم اوايل استفاده ميسوخت پوستم ولى بعد خوب شد،يا وقتى كه خيلى ديگه پوستم خيلى خشك ميشد از محول گارنيه كه واسه پوستاى چرب بود استفاده ميكردم ،تا حد متوسطى مرطوب ميكنه تا حدى كه پوستم چرب نشه يا خيلى كم مرطوب كننده ميزدم.ولى حالا باز از دكترت سوال كن.