2777
2789
عنوان

بيبى چكم مثبته آيا؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 39 پست
باز مديکور زدم تا الان يکساعت گذشته هنوز منفيه

بعد يكساعت فك كنم ديگه اعتبار نداشته باشه همون جواب اوليش درسته 

خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اصلا دوتا دارم....کاندوم پاره شد اورژانسي خوردم  ميترسم😭😭😭😭

ار موعد پريودت گذشته پر نشدي گذاشتي؟! 

خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻
انقد رفتم داروخونه سرکوچمون که زنه نسخه چي ميگه ماهي يکي ميزنن نه اينهمه نميدونستم بخندم يا گريه کنم ...

😁😁 ديگه بايد داروخونتو عوض كني 

4روز گذشته...البته من بعد 5سال نازايي بچه دار شدم.دومي ناخواسته بود چون فکر کردم بخاطر تخمدونام نميش ...

البته قرص اوژانسي همه هورمونارو بهم ميزنه شايد علتش اونه كه پريودت بهم خورده تايمش

واقعااا😭😭  پس اون خون پريود نبوده؟!

نه عزیزم مشخصه که مثبته و بتات بالا رفته خدا نی نیتو سالم نگه داره ان شاالله

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
نه عزیزم مشخصه که مثبته و بتات بالا رفته خدا نی نیتو سالم نگه داره ان شاالله

ايشالا عزيزم خدا از دهنت بشنوه كلي ذوق كردم 😭😭

عصر ميرم ازمايش

استارتر مثبته مثبته،،مبارکه اون خونم لانه گزینی بود عزیزم

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪